ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To tour του Τιμπό Κουρτουά στην Ελλάδα και τα Χανιά

18:35 - 29 Ιουν 2022 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
To tour του Τιμπό Κουρτουά στην Ελλάδα και τα Χανιά
Ένας γάμος ήταν ο λόγος της επίσκεψης του τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά στα Χανιά που μετά την παραμονή του στο εμβληματικό resort La MER στην παραλία Καβρός μεταξύ Χανίων και Ρεθύμνου "σάλπαρε" για τις Κυκλάδες.
Συγκεκριμένα, ο διάσημος πορτιέρο, ο οποίος στέφθηκε MVP στον φετινό τελικό του Champions League, ήταν καλεσμένος στον γάμο του επιχειρηματία Μπεν Μπατόσι και του μοντέλου Κάτια Λεβίν.
 
Το ζευγάρι είναι πολύ γνωστό στο Ισραήλ απ’ όπου κατάγεται, ωστόσο επέλεξαν τα Χανιά για να πραγματοποιήσουν τον πολυτελή γάμο τους, ο οποίος έγινε στο ξενοδοχείο La Mer Resort and Spa στον Καβρό Αποκορώνου.
 
lamer Q1A7445
 
Ο Τιμπό Κουρτουά και η σύντροφός του Μισέλ Γκέρζιγκ, ως καλοί φίλοι του ζευγαριού, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την σημαντική αυτή στιγμή. Έτσι, ο διάσημος τερματοφύλακας και το γνωστό μοντέλο, έφτασαν στο αεροδρόμιο των Χανίων με ιδιωτική πτήση πριν λίγες μέρες και  με προορισμό το ξενοδοχείο πέρασε μέρες χαλάρωσης αλλά και ξεφαντώματος.
 
Η διοίκηση και ο διευθυντής κος Παύλος Μαθιουδάκης είχαν φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια και άφησαν ενθυσιασμένο τον μεγάλο άσσο αλλά και την όμορφη συντροφιά του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες , το πολυτελές ξενοδοχείο ήταν κλεισμένο για τρεις μέρες από το Ισραηλινό ζευγάρι για τον γάμο και τους καλεσμένους, ενώ ο Τιμπό Κουρτουά φάνηκε να απόλαυσε την διαμονή του  σε ένα ξενοδοχείο με έντονο τον γαλλικό αέρα.
Τελευταία τροποποίηση στις 18:36 - 29 Ιουν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.