ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκτός ταμπλό προσωρινά, Vivartia, ΟΛΚΑΤ, Everest

15:54 - 06 Μαρ 2008 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Εκτός διαπραγμάτευσης έχουν τεθεί σύμφωνα με μήνυμα που έχει εμφανιστεί στα τερματικά ΟΑΣΗΣ οι μετοχές των εταιρειών Everest, Vivartia και Olympic Catering.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρος Καπράλος, λαμβάνοντας υπόψη σημερινό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών VIVARTIA A.B.E.E., EVEREST Α.Ε. και OLYMPIC CATERING Α.Ε. από σήμερα 6/3/2008.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έλαβε ενημέρωση από την εταιρία Vivartia ΑΒΕΕ Προϊόντων Διατροφής & Εστίασης και το βασικό μέτοχο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Everest ΑΕ Συμμετοχών & Επενδύσεων ότι επίκειται η υποβολή δημοσίων προτάσεων από εταιρία κοινών συμφερόντων αυτών για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Everest και της Olympic Catering ΑΕ.

Η προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης κρίνεται απαραίτητη για λόγους προστασίας του επενδυτικού κοινού και διασφάλισης της ομαλής λειτουργίας της αγοράς, μέχρις ότου παρασχεθεί πλήρης και ακριβής ενημέρωση για τους όρους της δημόσιας πρότασης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.