ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρίχνει τις τιμές και αλλάζει τα δρομολόγια ο ανταγωνισμός στη Κρήτη

08:06 - 05 Μαϊ 2009 | Ναυτιλία
Ρίχνει τις τιμές, αλλάζει τα ωράρια των δρομολογίων ο ανταγωνισμός στη γραμμή Πειραιάς-Ηράκλειο. Η δρομολόγηση από την Attica Group του Superfast 12 στο Ηράκλειο, έχει φέρει τα πάνω κάτω στη γραμμή, με τους επιβάτες από και για Κρήτη, να αισθάνονται βασιλιάδες. Μεγάλες κερδισμένες και οι μεταφορικές εταιρείες καθώς βλέπουν τα ναύλα των φορτηγών να κατρακυλούν στα 20 ευρώ το μέτρο.

Σήμερα ένα φορτηγό από ή προς Ηράκλειο πληρώνει 200 ευρώ ενώ πριν την κάθοδο του Superfast 12 πλήρωνε 380 ευρώ λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τα τεκταινόμενα.

Οι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν για Κρήτη και με 19 ευρώ για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων ενώ εντυπωσιακές είναι οι εκπτώσεις και προσφορές των τριών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη γραμμή (Attica Group, Minoan, ANEK).

Αλλαγές έχουμε όμως και στα δρομολόγια των πλοίων. H Minoan Lines κάθε Παρασκευή θα αναχωρεί το μεσημέρι στις 2 μμ από Πειραιά και Ηράκλειο ανταγωνιζόμενη το Superfast 12 της Attica που αναχωρεί στις 3.30 μμ από Πειραιά.

Παράλληλα τα βραδινά δρομολόγια η Minoan τα μετέφερε στις 22.00 ώστε να είναι κοντά σε αυτά της Attica.

Επίσης και η ΑΝΕΚ τροποποίησε τις ώρες αναχώρησης από Ηράκλειο και Πειραιά στις 9 το βράδυ αντί των 8.30 μμ.

Οι καταγραφόμενες εξελίξεις δικαιώνουν πλήρως τον αντιπρόεδρο της MIG Ανδρέα Βγενόπουλο ο οποίος στο εναρκτήριο ταξίδι του Superfast 12 στο Ηράκλειο είχε κάνει λόγο για «γιορτή του ανταγωνισμού».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.