ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Braemar: Επικεφαλής της Σιγκαπούρης ο κ. Ντένης Πετρόπουλος

11:45 - 26 Οκτ 2010 | Ναυτιλία
Το γραφείο της Braemar στην Σιγκαπούρη αναλαμβάνει ως επικεφαλής ο κ. Ντένης Πετρόπουλος. Η κίνηση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της στρατηγικής της Braemar να ενισχύσει την εκεί παρουσία της, ενοποιώντας όλες τις εκεί υπηρεσίες της κάτω από μία στέγη, καθώς σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση θα υπάρξει ενίσχυση του τμήματος αγοραπωλησιών και ναυλώσεων δεξαμενοπλοίων.  

Επίσης η Braemar ανακοίνωσε αύξηση κερδών για το εξάμηνο της τρέχουσας οικονομικής της χρήσης στα 5,23  εκ. λίρες από 4,9 εκ. πέρσι, ενώ τα έσοδα της αυξήθηκαν στα 67.59 εκ. από 57.1 εκ. λίρες.


Σύμφωνα με τον επικεφαλής της εταιρείας Alan Mars,  η ενίσχυση οφείλεται στην καλή αγορά των φορτηγών που ωστόσο αναμένεται να εξασθενίσει με μόνη ακτίδα φωτός στα handysize. Όσο για τα δεξαμενόπλοια βλέπει κάμψη αλλά όχι όσον αφορά τις δραστηριότητες της Braemar. Τέλος όσον αφορά τα containers, δήλωσε πως η γρήγορη άνοδος έφερε ανισορροπίες κυρίως στις τιμές των πλοίων και προέβλεψε πως η συνέχεια θα είναι ενδιαφέρουσα δεδομένων των ενδείξεων κάμψης  

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.