ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΛΠ: Διήμερο εργασίας για την κρουαζιέρα από τη MedCruise

17:21 - 22 Ιαν 2013 | Ναυτιλία
Στις 24 & 25 Ιανουαρίου 2013 θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης από τη MedCruise (Μεσογειακή Ένωση Λιμένων) ένα διήμερο εργασίας για θέματα κρουαζιέρας.

 Ο ΟΛΠ A.E. θα συμμετέχει με τον Γενικό Διευθυντή του ΟΛΠ A.E. και Πρόεδρο της MedCruise κ. Σταύρο Χατζάκο και τον Διευθυντή Εξυπηρέτησης Επιβατών & Εκμετάλλευσης Χώρων κ. Θεόδωρο Τσίτουρα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Στη συνάντηση έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των Λιμένων:

 

   1.      Βαρκελώνης

   2.     Καρχηδόνας

   3.      Ντουμπρόβνικ

   4.      ΛιμένωνΓαλλικήςΡιβιέρας

 5.      Ηρακλείου

 6.     Κόπερ

 7.     Λιβόρνο

 8.     Οδησσού

 9.     Παλαμός

10.    Πειραιώς

11.    Σέτε

12.    Σούδας

13.    Βενετίας

 

  Επίσης θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι εταιρειών κρουαζιέρας, καθώς και διακεκριμένοι ομιλητές από τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες κρουαζιέρας εκπροσωπώντας την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιέρας (ECC/CLIA). Στη συνάντηση αυτή θα παρουσιασθεί η συγκριτική μελέτη που έχει ολοκληρώσει η MedCruise για τα λιμενικά τέλη καθώς και οι πρακτικές των Λιμένων που αφορούν τη διαδικασία υποδοχής και προγραμματισμού ελλιμενισμού κρουαζιερόπλοιων, η πολιτική αποβλήτων και τα δικαιώματα επιβατών.

 

Στόχος της διημερίδας είναι να ενισχυθεί η επικοινωνία μεταξύ των Εταιρειών Κρουαζιέρας και των Λιμένων προκειμένου να επιτευχθεί μια κοινή κατά το δυνατό προσέγγιση και να αντιμετωπισθούν οι προκλήσεις και οι ανάγκες της κάθε πλευράς.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:32 - 22 Ιαν 2013
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.