ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου: Απολογισμός έργου από .... τον τέως Υπουργό Κωστή Μουσουρούλη

20:20 - 23 Οκτ 2013 | Ναυτιλία
Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου: Απολογισμός έργου από .... τον τέως Υπουργό Κωστή Μουσουρούλη
Με μια δημοσίευση, που ... παραπέμπει σε εκλογές, ο τ. Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης κοινοποίοησε τον απολογισμό της θητείας του στο υπουργείο.

Με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, των εργαζομένων και των θεσμικών φορέων του κλάδου, κατά τη θητεία του, από την ανασύσταση του Υπουργείου έως τον Ιούνιο 2013 παρουσιάζονται αναλυτικά, με στοιχεία και αποτελέσματα, οι δράσεις και πρωτοβουλίες που αναλήφθηκαν σε κρίσιμες αρμοδιότητες, όπως η υποστήριξη της ναυτιλίας, η εθνική λιμενική και νησιωτική πολιτική, η εδαφική συνοχή, η επιτήρηση του θαλάσσιου χώρου και άλλες, ενώ καταγράφονται οι θεσμικές και οργανωτικές αλλαγές που υλοποιήθηκαν για να τις υποστηρίξουν" σημειώνται σε σχετική ανακοίνωσή του.

Και καταλήγει: "περιγράφεται το έργο πάνω σε ένα πολυσχιδές και ενδιαφέρον αντικείμενο, από τη διεθνή δραστηριότητα της εμπορικής μας ναυτιλίας, ως την καθημερινότητα των σπουδαστών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, των ναυτικών και των οικογενειών τους.

Θέματα εκπαίδευσης, πρόνοιας, συγκοινωνιών, ασφάλειας ναυσιπλοΐας, αξιοποίησης Κοινοτικών πόρων, επιχειρηματικότητας, αποκρατικοποιήσεων, ακόμα και παγκοσμίων προκλήσεων όπως η μετανάστευση, αναλύονται και παρατίθενται συγκεκριμένες δράσεις που αναλήφθηκαν για καθένα από αυτά".

 

 

Δείτε αναλυτικά τον απολογισμό του πρώην υπουργού, όπως αναρτήθηκε στην προσωπική του ιστοσδελίδα, στη δεξιά στήλη με τα συνημμένα.

Συνημμένα αρχεία:
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.