ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Spanopoulos Group: Ένα ναυπηγείο... boutique στην καρδιά του Περάματος

00:01 - 10 Ιουν 2014 | Ναυτιλία
Spanopoulos Group: Ένα ναυπηγείο... boutique στην καρδιά του Περάματος
Ένα νέο σύγχρονο ναυπηγείο, με ειδική στόχευση στα μεγάλα σκάφη αναψυχής, άνοιξε τις πύλες του στο Πέραμα την Κυριακή 1η Ιουνίου 2014 από την εταιρία Spanopoulos Group.

Τα αδέλφια Ιγνάτιος και Μιχάλης Σπανόπουλος, που εδώ κι αρκετά χρόνια δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ναυτιλίας, προχώρησαν σε μια συνολική επένδυση που σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ με στόχο να δημιουργήσουν το πιο σύγχρονο νεώριο για mega yachts.

 

Με νέες εγκαταστάσεις και σύγχρονο εξοπλισμό ανέλκυσης, συντήρησης, διαμονής πληρωμάτων που παραπέμπει σε boutique hotel, η Spanopoulos Group δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να αξιοποιήσει το momentum ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού, που μετά και την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου και την τόνωση του τουριστικού ρεύματος, παρουσιάζεται ως ένα ιδιαίτερα υποσχόμενο πεδίο επιχειρηματικής δρασtηριότητας.

aspanopoul090614

"Οι πολυτελείς εγκαταστάσεις, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός, το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, καθιστούν το ναυπηγείο ένα μοναδικό χώρο φιλοξενίας και συντήρησης πολυτελών σκαφών, προωθώντας το σε σημείο αναφοράς στην παροχή υπηρεσιών θαλαμηγών, παγκοσμίως", σημειώνει η εταιρεία, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τα εγκαίνια.

 

Το ναυπηγείο, που βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, ήδη, από τον Φεβρουάριο, έχει έκταση 16.500m2 και εν μέσω οικονομικής κρίσης, έχει δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας σε επαγγέλματα της ναυπηγοεπισκευής, που μαστίζονται από την ανεργία.

 

Σημειώνεται ότι η Spanopoulos Group διαθέτει πάνω από 20 ρυμουλκά, προσφέροντας υπηρεσίες υποστήριξης σε σειρά λιμανιών, ενώ διαθέτει κι ένα δεύτερο μεγαλύτερο ναυπηγείο στη Σαλαμίνα, όπου προσφέρει κι εκεί ναυπηγοεπισκευαστικές υπηρεσίες. Απασχολεί δε συνολικά πάνω από 300 εργαζόμενους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.