ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Marine Tours & Etihad Airways σε ένα… ανθρώπινο deal

20:16 - 29 Σεπ 2014 | Ναυτιλία
Στις 28 Σεπτεμβρίου 2014, η Marine Tours, με τη βοήθεια της Etihad Airways, διοργάνωσε μια ειδική εκδήλωση που είχε βασικό στόχο να συνδράμει στις βασικές ανάγκες των Παιδικών Χωριών SOS, μέσω της συγκέντρωσης πόρων προς όφελός τους.

Αναλυτικότερα, μετατρέποντας τους κοινωνικούς της εταίρους σε πρεσβευτές της εταιρικής της υπευθυνότητας, η Marine Tours κινητοποίησε τους εργαζομένους της αλλά και τους πελάτες της ώστε να συμμετάσχουν στη γιορτή, προσφέροντας πέρα από την θερμή αγκαλιά τους, σχολικά είδη για τα  παιδιά ηλικίας 4 έως 18 ετών.

Ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, κ. Πρωτόπαπας σχολίασε σχετικά: «Ευχαριστούμε πολύ τη Marine Tours & την Etihad Airways  για τη σημερινή γιορτή που ετοίμασαν για τα δικά μας παιδιά, δείχνοντας έτσι έμπρακτα το πνεύμα αλληλεγγύης που τις διακρίνει. Με αυτή τους  την ενέργεια μετέτρεψαν τον «σπόνσορα» σε φίλο και εμείς τις ευχαριστούμε για αυτή την φιλία».

Από την άλλη πλευρά, ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Marine Tours, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, δήλωσε: «Όραμα της εταιρείας μας αποτελεί ένας κόσμος κοινωνικής ευημερίας και πιστεύουμε ακράδαντα πως το να μεγιστοποιήσουμε τον αριθμό των παιδικών χαμόγελων με τις δυνάμεις μας, μπορεί να συμβάλει σημαντικά σε αυτό! Είναι αναμφισβήτητο ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε το παρών, στηρίζοντας το σημαντικότατο έργο του Σωματείου».

foto2

Παιχνιδότοπος το Παιδικό Χωριό SOS!

Στην εκδήλωση το Παιδικό Χωρίο SOS Βάρης μετατράπηκε σε έναν τεράστιο παιχνιδότοπο όπου οι μεγάλοι ξανάγιναν παιδιά και τα παιδιά απόλαυσαν ένα ταξίδι μέσα σε περίπτερα με ζαχαρωτά, μάγους και μασκότ... συμμετέχοντας σε θεατρικά και μουσικοχορευτικά παιχνίδια, τοξοβολία, εργαστήρι ζωγραφικής και χειροτεχνίας.  Τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά είχαν την δυνατότητα ασχοληθούν με την τέχνη του graffiti, στολίζοντας με χρωματιστά μοτίβα τους χώρους.

foto1

Σχετικά με τη Marine Tours

H Marine Tours ιδρύθηκε το 1980 και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ν.Α. Ευρώπη, με  εξειδίκευση στην κάλυψη επαγγελματικών ταξιδιωτικών αναγκών.

Η εταιρία το 2013 έφτασε στην κορυφή της ελληνικής αγοράς επιτυγχάνοντας ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των €200.000.000, ενώ έχει ηδη λάβει πλήθος διακρίσεων και τιμητικών τίτλων από τους πλέον έγκριτους διεθνείς οργανισμούς για την συμβολή της στην τουριστική αλλά και την εν γένει επιχειρηματική ανάπτυξη.

Με μακρά ιστορία και παράδοση στην υποστήριξη της παγκόσμιας ναυτιλιακής κοινότητας, η Marine Tours προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών για Ναυτικούς και στελέχη Ναυτιλίας (Marine & Offshore Travel), συνδυάζοντας την προσωπική προσέγγιση ενός τοπικου οργανισμού με την  παγκόσμια εμβέλεια ενός οργανισμου διεθνους κύρους. Η ευρεία δραστηριότητα της Marine Tours εκτείνεται επίσης στη βιομηχανία των επαγγελματικών ταξιδιών (Corporate Business Travel) όπου αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη των σημαντικότερων «Εταιρικών Πελατών» της Ελληνικής αγοράς, καθώς επίσης και στην διοργάνωση ταξιδιών κινήτρων και συνεδρίων.

 Για την Marine Tours, η Εταιρική Υπευθυνότητα σηματοδοτεί την βαθύτερη ανάγκη του να κάνει όχι απλά «το σωστό», αλλά να συμπεριφέρεται ως οργανισμός υπεύθυνα, απέναντι στην κοινωνία. Περίτρανη απόδειξη της δέσμευσής της να συμβάλει ενεργά στην ευημερία των κοινωνιών που δραστηριοποιείται, αποτελούν τα απτά αποτελέσματα που φέρει στους τρεις στρατηγικά επιλεγμένους πυλώνες του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης: περιβάλλον, παιδιά και εκπαίδευση.

Σχετικά με την Etihad Airways

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ξεκίνησε τη λειτουργία τoυ το 2003 ενώ από τον Ιούνιο του 2009 εκτελεί καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα. Από τον κόμβο της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι, η Etihad Airways εξυπηρετεί 103 επιβατικούς και εμπορικούς προορισμούς, υπάρχοντες ή ανακοινώσιμους, στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ευρώπη, την Ασία, την Αυστραλία και την Αμερική, με στόλο 98 Airbus και Boeing αεροσκαφών και με περισσότερα από 220 αεροσκάφη υπό παραγγελία, συμπεριλαμβανομένων 71 Boeing 787 Dreamliners, 25 Boeing 777-X, 62 Airbus A350s και 10 Airbus A380.

Το 2013 μετέφερε 11,5 εκατομμύρια επιβάτες. Η Etihad Airways κατέχει μερίδιο της Αirberlin, της Air Seychelles, της Virgin Australia, της AerLingus, της Air Serbia και της Jet Airways, και κατόπιν ρυθμιστικών εγκρίσεων θα επενδύσει στον ελβετικό περιφερειακό αερομεταφορέα Darwin Airline.

Λ.Μησιακούλη

Τελευταία τροποποίηση στις 20:31 - 29 Σεπ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.