ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Globus Maritime: Στο πηδάλιο η νέα γενιά Φειδάκη

11:52 - 30 Δεκ 2015 | Ναυτιλία
Globus Maritime: Στο πηδάλιο η νέα γενιά Φειδάκη
Η ναυτιλιακή εταιρεία Globus Maritime που είναι εισηγμένη στο αμερικάνικο χρηματιστήριο, στον Nasdaq, θα διοικείται πλέον από την νεώτερη γενικά της οικογένειας Φειδάκη αφού ο γιος της οικογένειας αναλαμβάνει το πηδάλιο

Ο Αθανάσιος Φειδάκης, γιος του Γιώργου Φειδάκη ιδρυτή του Ομίλου F.G. EUROPE, αναλαμβάνει πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και οικονομικός διευθυντής της Globus Maritime, της εταιρείας που ίδρυσε πατέρας του.

 

Τις θέσεις αυτές κατείχε πριν ο κ. Γιώργος Καραγεωργίου ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


Ο Γιώργος Φειδάκης ευχαρίστησε τον κ. Καραγερωγίου για την στενή συνεργασία που είχαν επί εννέα χρόνια Ο Αθανάσιος Φειδάκης στέλεχος του Ομίλου FG Europe, γεννήθηκε στο Αίγιο το 1974. Είναι απόφοιτος του City College of London (Business Administration). Στέλεχος των εταιρειών του Ομίλου από το 1997.


Η Globus Maritime Limited δραστηριοποιείται στον κλάδο μεταφοράς ξηρού φορτίου και διαθέτει έξι πλοία με συνολικό capacity 379.958 Dwt και μέσο όρο ηλικίας τα 7,2 χρόνια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.