ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένα «φωτεινό» διαμάντι στο Λιμάνι του Ηρακλείου

17:46 - 04 Ιαν 2016 | Ναυτιλία
To υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο "Costa Luminosa", με 2.786 επιβάτες και 864 άτομα πλήρωμα, έκανε ποδαρικό στις 2 Ιανουαρίου, στη κρουαζιέρα για το λιμάνι του Ηρακλείου.

Το ''φωτεινό'' διαμάντι της εταιρείας Costa Cruises προσέγγισε για πρώτη φορά το Ηράκλειο το πρωί του Σαββάτου και παρέμεινε στο λιμένα έως τις 18.00 μ.μ.
Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου έτυχαν θερμής υποδοχής από τη νέα διοίκηση του λιμένα, που περιελάμβανε Μινωικά δρώμενα, κρητικό χορευτικό συγκρότημα, παραδοσιακά γλυκίσματα και ποτά.

Επίσης, διανεμήθηκε χρήσιμο φυλλάδιο με πληροφορίες για την επίσκεψή τους στα αξιοθέατα και την πόλη, τα οποία επισκέφθηκαν παρά το τσουχτερό κρύο.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κος Απόλλων Φιλιππής, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Λιμενικών Υπηρεσιών κύριο Ευάγγελο Τσαμπουράκη και το μέλος ΔΣ κα. Γεωργία Στεφανάκη, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Costa Luminosa για την ανταλλαγή ευχών και συμβολικών δώρων.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης συζητήθηκαν προτάσεις και θέματα που αφορούν στη κρουαζιέρα με τον Ιταλό πλοίαρχο του Costa Luminosa, κ. Nicolantonio Palombella, ο οποίος συνεχάρη τον Οργανισμό εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τις υπηρεσίες που προσέφερε ο Λιμένας Ηρακλείου στο κρουαζιερόπλοιο κατά τη πρώτη άφιξή του.

Στις προθέσεις της νέας διοίκησης είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια προκειμένου να καταστεί το Ηράκλειο ελκυστικός προορισμός για την κρουαζιέρα, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με στόχο να γίνει περισσότερο ανταποδοτικό στην τοπική κοινωνία.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:43 - 05 Ιαν 2016
Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.