ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Attica Group: Βοήθεια στους πρόσφυγες

11:46 - 04 Μαρ 2016 | Ναυτιλία
Attica Group: Βοήθεια στους πρόσφυγες
Αρωγός τόσο στις ανάγκες των προσφύγων όσο και στην προσπάθεια της ελληνικής Πολιτείας για την αντιμετώπιση των μεγάλων δυσκολιών που δημιουργούνται από το διαρκώς αυξανόμενο αριθμό προσφύγων που έχουν εγκλωβιστεί στη Χώρα μας, στέκεται η Attica Group, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), ευαισθητοποιημένη στο ανθρώπινο δράμα που εκτυλίσσεται στη χώρα μας λόγω της προσφυγικής κρίσης.

Στο πλαίσιο αυτό η ATTICA, ανακοίνωσε ότι παρέδωσε ποσότητες φρέσκου γάλακτος, χυμών και δημητριακών στους πρόσφυγες που έχουν βρει προσωρινό κατάλυμα στους επιβατικούς σταθμούς του λιμανιού του Πειραιά, ενώ διένειμε τρόφιμα και στους πρόσφυγες της Σάμου.


Η κίνηση αυτή αποσκοπεί όχι μόνο στην κάλυψη κάποιων εκ των βασικών αναγκών των προσφύγων, αλλά κυρίως στην ψυχολογική στήριξη αυτών των ανθρώπων, που έπειτα από ποικίλες κακουχίες έχουν την ανάγκη ζεστής και ανθρώπινης συμπαράστασης.

Η ATTICA GROUP θα συνεχίσει την παροχή βοήθειας και με κάθε ευκαιρία θα προσπαθεί για την ανακούφιση των προσφύγων, στηρίζοντας την Πολιτεία σε αυτή την δύσκολη συγκυρία και εύχεται για την όσο το δυνατό συντομότερη επίλυση του προβλήματος.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:52 - 05 Μαρ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.