ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Hanseatic Cruise Services:Υπηρεσίες Διαχείρισης Επιβατικών πλοίων για πελάτες σε όλο τον κόσμο

13:22 - 23 Μαρ 2016 | Ναυτιλία
Hanseatic Cruise Services:Υπηρεσίες Διαχείρισης Επιβατικών πλοίων για πελάτες σε όλο τον κόσμο
Η Bernhard Schulte Ship Management (BSM), τμήμα του ομίλου Schulte και η Optimum Ship Management Services (Optimum), εταιρεία που ανήκει στη Celestyal Cruises, ανακοίνωσαν σήμερα τη δημιουργία μιας κοινοπραξίας σε ποσοστό 50 -50, υπό την επωνυμία Hanseatic Cruise Services (Hanseatic), για να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης επιβατικών πλοίων, σε πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η BSM, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης πλοίων σε όλο τον κόσμο, είναι μια κορυφαία εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης πλοίων και άλλων λύσεων ναυτιλιακών υπηρεσιών, με μια ισχυρή κληρονομιά που αριθμεί περισσότερα από 130 χρόνια στον τομέα της ναυτιλίας.

 

Η εταιρεία διαχειρίζεται ένα στόλο 600 πλοίων. Διαθέτει 20.000 εργαζομένους στη θάλασσα και στην ξηρά προκειμένου να διασφαλιστεί η παροχή ασφαλών, αξιόπιστων και αποδοτικών υπηρεσιών διαχείρισης, μέσα από ένα δίκτυο εννέα κέντρων διαχείρισης πλοίων, 23 κέντρων διαχείρισης πληρωμάτων υπηρεσίας και πέντε εξ’ ολοκλήρου ιδιόκτητων κέντρων ναυτικής εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο.


Η Optimum είναι μια διεθνής εταιρεία διαχείρισης πλοίων με πάθος για την ποιότητα των υπηρεσιών και με προτεραιότητα την ασφάλεια. Η εταιρεία έχει προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες διαχείρισης στόλου από το πλήρως εξοπλισμένο κέντρο λειτουργίας της στον Πειραιά, στο μεγαλύτερο πελάτη της, τη Celestyal Cruises, για την οποία διαχειρίζεται σήμερα, πλήρως και αυτοτελώς, το σύνολο του στόλου της, δηλαδή το Celestyal Crystal, το Celestyal Nefeli και το Celestyal Olympia, καθώς και δύο πλοία της Thomson Cruises, το Thomson Majesty και το Thomson Spirit. Από την ίδρυσή της, η Optimum έχει βοηθήσει τη Celestyal Cruises να ξεπεράσει τις προσδοκίες των πελατών της, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα πλοία της πληρούν τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα ασφάλειας, υγείας και επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας.


«Η Bernhard Schulte Ship management με χαρά επανέρχεται στην αγορά της διαχείρισης επιβατηγών πλοίων, σε συνεργασία με την Optimum Ship Management», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της BSM, Captain Norbert Aschmann. «Έχουμε εντυπωσιαστεί με τις δραστηριότητες της Optimum και με το όραμα της μητρικής εταιρείας, Celestyal Cruises, ιδίως σε σχέση με την θέση που έχουν δημιουργήσει για τον εαυτό τους στην Ευρωπαϊκή κρουαζιέρα. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτή την επιτυχημένη κοινοπραξία


«Έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με την Bernhard Schulte Shipmanagement, μία από τις καλύτερες εταιρείες διαχείρισης πλοίων στον κόσμο» ανέφερε ο καπ. Γιώργος Κουμπενάς από την Optimum Ship Management. «Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας και η αποτελεσματικότητα στη διαχείριση των πλοίων, εξασφαλίζει ότι η νέα μας κοινοπραξία, «Hanseatic Cruise Services», θα εισέλθει στην αγορά ως παγκοσμίου επιπέδου πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης επιβατηγών πλοίων. Η BSM έχει θέσει καιρό τώρα το πρότυπο για τις υπηρεσίες διαχείρισης επιβατικών πλοίων, και εμείς προσβλέπουμε σε μια μακρά και γόνιμη συνεργασία

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.