ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Dynagas LNG Partners LP:Νέες ναυλώσεις για την εταιρία του Προκοπίου

08:25 - 01 Απρ 2016 | Ναυτιλία
Dynagas LNG Partners LP:Νέες ναυλώσεις για την εταιρία του Προκοπίου
Η Dynagas LNG Partners LP του Γιώργου Προκοπίου ανακοίνωσε δυο νέες ναυλώσεις, η μία εκ των οποίων είναι με την Gazprom Global LNG και η άλλη με την εταιρεία που διαχειρίζεται το μεγάλο κοίτασμα φυσικού αερίου Yamal.

Αναλυτικότερα, η εισηγμένη στο αμερικανικό χρηματιστήριο θυγατρική του ομίλου του Γιώργου Προκοπίου, υπέγραψε νέα χρονοναύλωση για το πλοίο μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου "Ob River" μέχρι και το 2018 τον Μάιο. Επιπλέον η εταιρεία, συμφώνησε με την Gazprom Marketing and Trading Pte, μία θυγατρική του ρωσικού ενεργειακού γίγαντα, για ναύλωση διάρκειας δέκα ετών αμέσως μετά την λήξη της πρώτης ναύλωσης (που ισχύει μέχρι το 2018).


Η Dynagas LNG υπέγραψε επίσης ναυλοσύμφωνο για το πλοίο της "Lena River" για απασχόληση στο Yamal LNG Project που ανήκει σε μια κοινοπραξία των εταιρειών NOVATEK (50.1%), TOTAL (20%), China National Oil & Gas Exploration & Development Corporation (CNODC) (20%) και Silk Road Fund (9.9%) η οποία εκμεταλλεύεται το γιγαντιαίο κοίτασμα φυσικού αερίου σε αυτήν την περιοχή της Ρωσίας. Το "Lena River" απασχολείται τώρα στην Gazprom μέχρι το 2018.

 

Αμέσως μετά θα συνδεθεί με το Yamal Project μεταφέροντας υγροποιημένο φυσικό αέριο για λογαριασμό της κοινοπραξίας για διάστημα 15 ετών. Οι νέες αυτές συμβάσεις σημαίνουν έσοδα 1,2 δις δολ για την Dynagas LNG.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.