ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δρίτσας: Η αποχώρησή μου δεν είναι εθελούσια

15:58 - 07 Νοε 2016 | Ναυτιλία
Δρίτσας: Η αποχώρησή μου δεν είναι εθελούσια
Ο Θοδωρής Δρίτσας προστέθηκε στην ομάδα των υπουργών, που αποχώρησαν από τη θέση τους με... αιχμές για την επιλογή του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα τους τόνους, ο πρώην πια υπουργός Ναυτιλίας, έριξε το καρφάκι του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως "η αποχώρησή μου από το υπουργείο δεν είναι εθελούσια".

 

"Αν και ήξερα ότι θα ερχόταν η τελευταία στιγμή, Κανείς δεν είναι αιώνιος. Αντιμετώπισα κρίσιμα ζητήματα, προτίμησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους και καμία δημοσιότητα. Ο μεγάλος μου εχθρός είναι ο χρόνος που έχει μόνο ένα 24ωρο τη μέρα και ο μεγαλύτερος σύμμαχος εσείς οι συνεργάτες μου. Το να υπηρετείς το υπoυργείο σημαίνει ότι δεν έχεις καμία προσωπική ζωή, ελεύθερο χρόνο, κομματική δράση", σημείωσε ακόμα.

 

Απευθυνόμενος προς τον νέο υπουργό, τον κύριο Κουρουμπλή και τον νέο υφυπουργό, Νεκτάριο Σαντορινιό, είπε: «Αυτό το υπουργείο πρέπει να το παντρευτείτε με ένα άτυπο σύμφωνο συμβίωσης».

 

Από τη μεριά του ο νέος υπουργός Ναυτιλίας ανέφερε:«Πού να το φανταστώ ότι όταν γινόμουν Ολυμπιακός, ότι θα γινόμουν υπουργός σε ένα υπουργείο που έχει την βάση του στον Πειραιά. Ο Πειραιάς είναι μια ιδέα μέσα στους αιώνες. 

 

Η πατρίδα μας βρίσκεται σε μεγάλη δοκιμασία, και από λάθη δικά μας και από επιλογές που εξυπηρετούσαν άλλα συμφέροντα. Υπάρχει διαφυγή; Με κατηγορηματικό τρόπο, χωρίς να κατέχω την μοναδική αλήθεια, πιστεύω στο DNA του λαού μας, υπάρχουν ισχυρά  κοιτάσματα και αποθέματα που μπορούν να βγάλουν την πατρίδα από αυτή την δίνη. Χρειάζεται ένας δημοκρατικός πατριωτισμός».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.