ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η εταιρία πραγματοποίησε τηλεσυνδιάσκεψη με θέμα την ανακοίνωση των Ετήσιων Οικονομικών Αποτελεσμάτων 2006

15:48 - 22 Μαρ 2007 | Ναυτιλία
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2006, τηλεσυνδιάσκεψη με θέμα την ανακοίνωση των Ετήσιων Οικονομικών Αποτελεσμάτων 2006 στο πλαίσιο των τακτικών εκδηλώσεων ενημέρωσης της επενδυτικής κοινότητας.
Η παρουσίαση εστιάστηκε κυρίως στην ανάλυση των οικονομικών αποτελεσμάτων για τη χρήση του 2006 καθώς και στους άξονες πάνω στους οποίους θα εδρασθεί η προοπτική και η περαιτέρω αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια.
Στο πλαίσιο της ανάλυσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της περιόδου 1/01/ 2006 έως 31/12/2006 γίνεται αναφορά στη άνοδο της κερδοφορίας της εταιρείας. Επίσης αναλύθηκε, η θέση της Minoan Lines σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται καθώς και η αύξηση στο κύκλο εργασιών ενώ έγινε αναφορά και στα μέτρα τα οποία ελήφθησαν με σκοπό το περιορισμό της ανόδου των λειτουργικών εξόδων εξαιτίας των υψηλών τιμών των καυσίμων.
Αναφορικά με τις προοπτικές της Minoan Lines, οι επικεφαλείς της εταιρείας έκαναν αναφορά στη σημαντική μείωση του δανεισμού της εταιρείας τα τελευταία χρόνια καθώς και στον εξορθολογισμό σε μεγάλο βαθμό της αγοράς της Βόρειας Αδριατικής.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.