ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με το αστέρι της Blue Star Ferries βάζουν πλώρη για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής

17:38 - 15 Φεβ 2018 | Ναυτιλία
Με το αστέρι της Blue Star Ferries βάζουν πλώρη για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής
Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα 15 Φεβρουαρίου 2018, η BLUE STAR FERRIES ανακοίνωσε, με ιδιαίτερη χαρά αλλά και υπερηφάνεια, την υποστήριξή της ως χορηγός, σε 2 κορυφαίους αθλητές της ιστιοπλοΐας, τους Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή. Στόχος της ομάδας είναι η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο 2016, ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία τον Ιούνιο του 2008. Από τότε, έχουν συμμετάσχει σε κορυφαίες διοργανώσεις, ενώ θεωρούνται  το καλύτερο Ελληνικό, ανδρικό πλήρωμα στην κατηγορία 470. Είναι στην 1η  θέση της Ελληνικής κατάταξης και στην 3η θέση του World Cup. Όπως δηλώνουν και οι ίδιοι : «ο αγώνας της θάλασσας είναι δύσκολος αλλά και υπέροχος. Σε αυτήν την προσπάθεια είναι σημαντικό που έχουμε μαζί μας ανθρώπους που ξέρουν και αγαπούν τη θάλασσα όσο κι εμείς. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με την Blue Star Ferries θα φτάσουμε πολύ μακριά…»

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «με προορισμό εσάς», η BLUE STAR FERRIES στηρίζει τους δύο σπουδαίους ιστιοπλόους στην προσπάθειά τους να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπως σημείωσε και ο κος Σπύρος Πασχάλης, CEO της Attica Group, η συμμετοχή μας στην προσπάθεια των δύο πρωταθλητών είναι και θα συνεχίσει να είναι ενεργή και ουσιαστική για την επίτευξη των στόχων τους και την εκπροσώπηση της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. «Η αλήθεια είναι πως πέραν της αγάπης μας για τη θάλασσα και την Ελλάδα, μας συνδέουν κοινές αξίες, όπως η πίστη στη διαρκή προσπάθεια για το καλύτερο, η πεποίθηση ότι μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα αθροίζοντας δυνάμεις και λειτουργώντας ομαδικά, με συνέπεια και προσήλωση στους στόχους μας» τόνισε ο κος Σ. Πασχάλης.

Κλείνοντας, το σύντομο χαιρετισμό του ο κος Σ. Πασχάλης σημείωσε: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω στην οικογένεια της BLUE STAR FERRIES τον Παναγιώτη Μάντη και τον Παύλο Καγιαλή. Δύο αστέρια της ιστιοπλοΐας, που θα ταξιδέψουν με το αστέρι της Blue Star Ferries στην πορεία τους για το Τόκιο. Δύο σημαντικοί Έλληνες αθλητές διεθνούς βεληνεκούς, οι οποίοι μας κάνουν υπερήφανους και επιβεβαιώνουν πως με ομαδικότητα, ομοψυχία και συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Στην προσπάθεια αυτή επικεντρώνεται άλλωστε και ο καθημερινός μας αγώνας στην Blue Star Ferries. Στην εποικοδομητική συνεργασία, στην προσφορά των καλύτερων υπηρεσιών, στη κάλυψη με τον βέλτιστο τρόπο των αναγκών των επιβατών και των νησιωτών μας, στην  υπεύθυνη επιχειρηματικότητα, στη κοινωνική επίγνωση και προσφορά. Στο ταξίδι αυτό προς το Τόκιο εμείς θα είμαστε διαρκώς δίπλα τους και ευχόμαστε ολόκαρδα, ούριους ανέμους στα πανιά τους!»

Τελευταία τροποποίηση στις 17:49 - 15 Φεβ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.