ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Minoan: Επίσημη τελετή εγκαινίων του Cruise Ferry Mykonos Palace

09:40 - 17 Σεπ 2018 | Ναυτιλία
Minoan: Επίσημη τελετή εγκαινίων του Cruise Ferry Mykonos Palace
Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του Cruise Ferry MYKONOS PALACE των Μινωικών Γραμμών στο λιμάνι της Σούδας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα εγκάρδιο καλωσόρισμα και συνεχίστηκε με την καθιερωμένη τέλεση του αγιασμού από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο και το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου, κ.κ. Δαμασκηνό. Ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου των Μινωικών Γραμμών, κ. Αντώνη Μανιαδάκη.

Με την παρουσία τους τίμησαν τα εγκαίνια του πλοίου, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, ο Μητροπολίτης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, κ.κ. Ειρηναίος, ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ.κ. Ευγένιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, κ. Βουλγαράκης Απόστολος, ο στρατηγός της ΕΛΑΣ κ. Λαγουδάκης Κωνσταντίνος, ο Λιμενάρχης Χανίων, κ. Πασσάκος Σπυρίδων και αξιωματικοί των λιμενικών αρχών, ο Πρόεδρος του Εμπορικού-Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων           κ. Ροκάκης Αντώνης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Τουρισμού και Προγραμματισμού Χανίων κα. Τσιτσιρίδη Ελπίδα, εκπρόσωποι και μέλη Δ.Σ. των τοπικών αρχών και φορέων της πόλης των Χανίων και της ευρύτερης περιοχής, των Μ.Μ.Ε., συνεργάτες και φίλοι της εταιρείας, κ.α. Εκ μέρους των Μινωικών Γραμμών, παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αντώνης Μανιαδάκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Στελέχη και Αξιωματικοί των πλοίων της εταιρείας.

«Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς στις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ γιατί δεν επενδύουμε σε άλλη μια γραμμή της ακτοπλοΐας. Επενδύουμε, όπως κάνουμε εδώ και 45 χρόνια, στην αναβάθμιση των θαλάσσιων μεταφορών στο νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας μας και εμπλουτίζουμε τη γραμμή με το υπερσύγχρονο Cruise Ferry MYKONOS PALACE, το νεότερο και ταχύτερο πλοίο των Χανίων.

Στόχος της εταιρείας μας είναι, να προσφέρουμε στο επιβατικό κοινό και τους επαγγελματίες του νομού Χανίων και της ευρύτερης περιοχής, ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, μετατρέποντας το ταξίδι τους με πλοίο σε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία» τόνισε στην ομιλία του ο      Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνης Μανιαδάκης.                                                                                                 

Το Cruise Ferry MYKONOS PALACE εκτελεί προγραμματισμένα δρομολόγια, με καθημερινές αναχωρήσεις, από το λιμάνι του Πειραιά στις 16:00 και από το λιμάνι της Σούδας στις 24:00.

Πρόκειται για ένα νέο, πολυτελές και ταχύτατο πλοίο, αντάξιο της πόλης των Χανίων, το οποίο έχει συνολικό μήκος 214 μ. και πλάτος 26,4 μ.. Διαθέτει 732 κλίνες και μπορεί να φιλοξενήσει στους χώρους του 1.922 επιβάτες, 821 Ι.Χ. αυτοκίνητα ή 104 φορτηγά και 110 Ι.Χ.

Με υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης, πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρειά του, μοντέρνες καμπίνες, self service και a la carte εστιατόρια, bars, σαλόνια, πισίνα, συνεδριακό και εμπορικό κέντρο, ευρύχωρα γκαράζ, κλπ., προσφέρει υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, με πολυτέλεια και άνεση».

Επίσης, σύντομο χαιρετισμό εκφράζοντας τις ευχές τους, απηύθυναν ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης.

Το πλοίο παρέμεινε ανοικτό στο κοινό από τις 12:00 μέχρι και τις 21:00, με πολλές καλλιτεχνικές εκπλήξεις στους χώρους του. Το κοινό είχε τη δυνατότητα, σε όλη τη διάρκεια των εγκαινίων, να περιηγηθεί στους φιλόξενους εσωτερικούς χώρους του Cruise Ferry MYKONOS PALACE. Πολλοί κάτοικοι των Χανίων και φίλοι των Μινωικών Γραμμών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες που παρέχονται στο επιβατικό κοινό από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.