ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στρατηγικός επενδυτής στην «Κυριακούλης Ναυτιλιακή»

08:19 - 10 Ιουλ 2019 | Ναυτιλία
Στρατηγικός επενδυτής στην «Κυριακούλης Ναυτιλιακή»
Εισέρχεται στρατηγικός επενδυτής στην Κυριακούλης Ναυτιλιακή καθώς πρόσφατα πέρασε πακέτο με 645.161 μετοχές της εισηγμένης το οποίο αντιστοιχεί στο 8,5% περίπου του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης, με το συνολικό ύψος της συναλλαγής να διαμορφώνεται στο 1 εκατ. ευρώ.

Πωλητής του πακέτου είναι μέλος της οικογένειας Κυριακούλη και αγοραστής εταιρεία του εξωτερικού «αγνώστου τελικού ιδιοκτήτη». Σύμφωνα με πληροφορίες το πακέτο πέρασε σε χέρια ξένου πελάτη γνωστής χρηματιστηριακής από το Λονδίνο, Ambrosia Capital, με ιδιαίτερη δραστηριότητα στην ελληνική κεφαλαιαγορά και γνωστή μεταξύ άλλων για την εμπλοκή της στην πρόσφατη διαμάχη βασικών μετόχων μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου. 

Η Ambrosia Capital από το Λονδίνο, η οποία διοικείται από Έλληνες, είναι εξαιρετικά θετική για την εισηγμένη, καθώς εκτιμά πως δημιουργούνται μοναδικές ευκαιρίες στον τουρισμό και η εταιρεία ετοιμάζεται να τις εκμεταλλευτεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για στρατηγική συμμετοχή από την πλευρά του ξένου επενδυτή και δεν αποκλείεται περαιτέρω ενίσχυση του ποσοστού  του σε περίπτωση που υπάρξουν ευκαιρίες εξαγορών. 

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.