ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Συναντήσεις της διοίκησης με Αμερικανούς αξιωματούχους

15:40 - 11 Φεβ 2020 | Ναυτιλία
Λιμάνι Αλεξανδρούπολης: Συναντήσεις της διοίκησης με Αμερικανούς αξιωματούχους
Συναντήσεις με Αμερικανούς αξιωματούχους πραγματοποίησε σήμερα η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης. Το λιμάνι παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα και βρίσκεται στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος.

«Το ενδιαφέρον από τους επενδυτές είναι διαρκώς αυξανόμενο» είχε τονίσει στο Reporter, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ.

Αναφορικά με τις σημερινές συναντήσεις, ο κ. Χατζημιχαήλ και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου υποδέχτηκαν στις εγκαταστάσεις του ΟΛΑ, τον σύμβουλο του εκτελεστικού διευθυντή της αμερικανικής κυβερνητικής υπηρεσίας αναπτυξιακής χρηματοδότησης DFC (Development Finance Corporation), Caleb McCarry.

Ο κ. McCarry συνοδευόταν από τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, Greg Pfleger, και τον Οικονομικό Ακόλουθο της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, Chip Laitinen.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης ανέλυσε και παρουσίασε τις προοπτικές ανάπτυξης του λιμένα και της ευρύτερης περιοχής. 



Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.