ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σακέλλης: Εθνική υπόθεση η ενίσχυση της ακτοπλοΐας λόγω κορονοϊού- προσφυγικού

16:48 - 12 Μαρ 2020 | Ναυτιλία
Σακέλλης: Εθνική υπόθεση η ενίσχυση της ακτοπλοΐας λόγω κορονοϊού- προσφυγικού
«H πατρίδα μας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, τα οποία θα έχουν αρνητικές συνέπειες στον ελληνικό Τουρισμό, είτε εισερχόμενο είτε εσωτερικό».

Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, κ. Μιχάλης Σακέλλης, που συμμετείχε στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020, όπου συζητήθηκε το σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής «Εκσυγχρονισμός θεσμικού πλαισίου για τις θαλάσσιες ενδομεταφορές και λοιπές διατάξεις».

Ο πρόεδρος του ΣΕΕΝ συμπλήρωσε ότι: «Είναι πολύ πιθανό, εάν επαληθευτούν οι προβλέψεις μας, η θερινή περίοδος μπορεί να είναι χειρότερη από τη χειμερινή και να παραστεί συνεπώς ανάγκη λήψης μέτρων για την ενίσχυση του κλάδου για να καταστεί δυνατή η εκτέλεση των δρομολογίων, που είναι απολύτως απαραίτητη για τους νησιώτες μας, αλλά και την αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν το προσφυγικό».

Επιπλέον ο κ. Σακέλλης κατέθεσε μια σειρά προτάσεων στο Ν/Σ που όπως είπε παραπέμπουν στην εφαρμογή των αρχών του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών.

Γιώργος Αλεξάκης

Τελευταία τροποποίηση στις 16:49 - 12 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.