ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον έλεγχο της Curzon Maritime πλοία της Diamond S Shipping

14:10 - 24 Ιουν 2020 | Ναυτιλία
Στον έλεγχο της Curzon Maritime πλοία της Diamond S Shipping
O εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε την απόσυρση περισσότερων από 20 tankers από τις συμφωνίες κοινής εκμετάλλευσης που είχε με την Diamond S Shipping, στον απόηχο της πρόσφατης στρατηγικής συνεργασίας της ναυτιλιακής με την Norden.

Η απόφαση απόσυρσης των πλοίων, τα οποία ανήκαν στο στόλο της Capital Product Partners, συμφερόντων του Έλληνα εφοπλιστή, ελήφθη μετά τη μεταφορά 28 tankers τύπου MR2 από την Diamond S στο Norient Product Pool (NPP), που ανήκει στη Norden.

Όπως αναφέρει το tradewinds, ο κ. Μαρινάκης αναμένεται να αποσύρει και τρία suezmaxes τα οποία εκμεταλλευόταν εμπορικά από κοινού με την Diamond S. Την αποκλειστική εκμετάλλευση των tankers που αποχωρούν από την κοινοπραξία θα αναλάβουν η ιδιωτική εταιρεία του κ. Μαρινάκη Curzon Maritime στο Λονδίνο, καθώς και η Curzon Shipbrokers στην Αθήνα.

Οι τελευταίες εξελίξεις φανερώνουν μία «χαλάρωση» της αρχικής συνεργασίας και της συγχώνευσης του στόλου των tankers της Capital Product Partners με την Diamond S Shipping, καθώς πάνω από 50 πλοία δεν ελέγχονται πλέον εμπορικά από την δεύτερη.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:24 - 24 Ιουν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.