ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχεται Κρήτη η TUI Cruises-Μόνο στην Ιταλία η Costa Cruises

15:34 - 14 Αυγ 2020 | Ναυτιλία
Έρχεται Κρήτη η TUI Cruises-Μόνο στην Ιταλία η Costa Cruises
Το restart της κρουαζιέρας από την TUI Cruises πηγαίνει πολύ καλά, που η εταιρεία αποφάσισε να επεκτείνει το πρόγραμμά της και να δρομολογήσει το Mein Schiff 6 για κρουαζιέρες από την Κρήτη τον Σεπτέμβριο.

Η πρώτη επταήμερη κρουαζιέρα θα ξεκινήσει στις 13 Σεπτεμβρίου και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν την Κρήτη, την Αθήνα και την Κέρκυρα.

Η εταιρεία γνωστοποίησε ότι θα επεκτείνει τη χωρητικότητα των εκδρομών στη στεριά, προκειμένου να συμμετάσχουν όλοι οι επισκέπτες. Το πλοίο αναμένεται να λειτουργήσει με χωρητικότητα στο 60%.

Παράλληλα, τα Mein Schiff 1 και Mein Schiff 2 θα συνεχίσουν τις πενθήμερες και επταήμερες κρουαζιέρες «Blue Voyages», χωρίς προσεγγίσεις λιμένων, στη Βόρεια και Βαλτική θάλασσα. 

Η επιβίβαση σε κάποιο από τα Mein Schiff κρουαζιερόπλοια απαιτεί αρνητικό τεστ κορονοϊού και το κόστος αυτού συμπεριλαμβάνεται στο τελικό πακέτο ταξιδιού. 

Ο προγραμματισμός της Costa Cruises

Η Costa Cruises ανακοίνωσε χθες ότι οι προγραμματισμένες για το Σεπτέμβριο κρουαζιέρες με τα Costa Deliziosa και Costa Diadema θα πραγματοποιηθούν με την επιβίβαση αποκλειστικά Ιταλών επισκεπτών και προσεγγίσεις μόνο σε ιταλικά λιμάνια, ενώ θα διαρκέσουν μία εβδομάδα. Έτσι, παρά τις αρχικές αναγγελίες, η εταιρεία δε θα επισκεφτεί, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, τα ελληνικά λιμάνια.

«Η απόφαση ελήφθη, λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων και τον κανονισμό που εξέδωσε το ιταλικό Υπουργείο Υγείας σχετικά με τους υποχρεωτικούς ελέγχους για ταξιδιώτες που επιστρέφουν από ορισμένους ευρωπαϊκούς και διεθνείς προορισμούς» εξήγησε η εταιρεία.

Το Costa Deliziosa θα δρομολογηθεί στις 6,13,20 και 27 Σεπτεμβρίου και το Costa Diadema στις 19 Σεπεμβρίου, ενώ περαιτέρω πληροφορίες θα γίνουν γνωστές σύντομα.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:47 - 14 Αυγ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.