ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από 23 έως 25 Οκτωβρίου το Aegean Yachting Festival

11:14 - 21 Σεπ 2020 | Ναυτιλία
Το Aegean Yachting Festival θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 23-25 Οκτωβρίου στη Μαρίνα Μαντρακίου της Ρόδου.

Διοργανώνεται από την εταιρεία BoatsAdvisor-Hub&Events και τελεί υπό την αιγίδα και στήριξη του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου, του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ν. Δωδεκανήσου και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Θα πάρουν μέρος 20 εκθέτες και 50 σκάφη κυρίως από την Ελλάδα ενώ εκτιμάται ότι το γεγονός θα προσελκύσει περίπου 10.000 επισκέπτες.

Όπως εξήγησε, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της BoatsAdvisor-Hub&Events, Αναστάσιος Κωνσταντάρος, στόχος είναι η διοργάνωση να αποτελέσει θεσμό, να εξελιχθεί σε ετήσια συνάντηση των επαγγελματιών του θαλάσσιου τουρισμού, ιδιοκτητών σκαφών, εταιρειών ναύλωσης κλπ.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν σκάφη αναψυχής όλων των κατηγοριών, νέα προϊόντα και να συμμετέχουν σε επιμορφωτικά σεμινάρια στο πλαίσιο του φεστιβάλ που θα έχει πολλά οφέλη για τον τόπο και κυρίως τη διεθνή αναγνώριση της Ρόδου ως προορισμού Yachting.

“H BoatsAdvisor-Hub&Events ιδρύθηκε το 2016 με κύριο αντικείμενο την αξιολόγηση σκαφών αναψυχής σε παγκόσμια κλίμακα απευθείας από τους χρήστες των σκαφών μέσω της πλατφόρμας boatsadvisor.com. Στην πορεία, οραματιστήκαμε την διοργάνωση εκδηλώσεων που συνδέονται με το θαλάσσιο τουρισμό και την συμβουλευτική για ανάπτυξη εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού. H αγάπη μας για τη Ρόδο, που είναι η έδρα μας, ήταν το εφαλτήριο για την πραγματοποίηση του φεστιβάλ. Όραμά μας είναι να επανακτήσει η Ρόδος τη φήμη της ως σταυροδρόμι της Ναυτιλίας και του Θαλάσσιου τουρισμού, σε μια περίοδο που τόσο σκληρά δοκιμάζεται από το μεταναστευτικό και τις γεωπολιτικές μεθοδεύσεις”, είπε ο κ. Κωνσταντάρος.

“Καλούμε τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του θαλάσσιου τουρισμού (ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, ναυτικούς πράκτορες, εταιρείες καυσίμων, προμηθειών, ναυτιλιακών ειδών, τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών) να δώσουν βροντερό παρόν με την συμμετοχή τους ως εκθέτες, παρουσιάζοντας τις υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό, επωφελούμενοι από τις ιδιαίτερα προνομιακές τιμές συμμετοχής”.

Πληροφορίες για συμμετοχή: BoatsAdvisor-Hub&Events, Καποδιστρίου 88-Ρόδος, Τηλ. 6936327277 www.aegeanyachtingfestival.com – www.boatsadvisor.com

Τελευταία τροποποίηση στις 11:20 - 21 Σεπ 2020
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.