ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σταϊκούρας-Πλακιωτάκης: Καθιστούμε τα λιμάνια πυλώνες ισχυρής ανάπτυξης

22:34 - 16 Οκτ 2020 | Ναυτιλία
Σταϊκούρας-Πλακιωτάκης: Καθιστούμε τα λιμάνια πυλώνες ισχυρής ανάπτυξης
«Προχωράμε με σταθερά βήματα για να καταστήσουμε τα λιμάνια μας πυλώνες ισχυρής ανάπτυξης, τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο», τονίζουν σε κοινή δήλωσή τους οι υπουργοί Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, με αφορμή το ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το ΤΑΙΠΕΔ, τέσσερα επενδυτικά σχήματα εκδήλωσαν ενδιαφέρον στο διαγωνισμό για την απόκτηση τουλάχιστον του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης.

Το προφίλ των υποψηφίων ΕΔΩ

Η κοινή δήλωση των υπουργών:

«Η σημαντική αυτή εξέλιξη δικαιώνει τον στρατηγικό σχεδιασμό της Κυβέρνησης για την αξιοποίηση των λιμανιών της χώρας, αλλά και τη μεθοδική της προσέγγιση, προκειμένου ο σχεδιασμός αυτός να υλοποιηθεί με επιτυχία.

Προχωράμε με σταθερά βήματα για να καταστήσουμε τα λιμάνια μας πυλώνες ισχυρής ανάπτυξης, τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο, με πολλαπλά και πολύ σημαντικά οφέλη για κάθε τοπική κοινωνία και συνολικά για την ελληνική οικονομία».

Τελευταία τροποποίηση στις 21:18 - 16 Οκτ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.