ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενισχύει τη συνεργασία της με τη V.Group η Costamare

10:42 - 22 Οκτ 2020 | Ναυτιλία
Ενισχύει τη συνεργασία της με τη V.Group η Costamare
Τη συνεργασία της με την εταιρεία διαχείρισης πλοίων, V.Group, επέκτεινε η Costamare, συμφερόντων του εφοπλιστή Κωστή Κωνσταντακόπουλου.

Η νέα συμφωνία ορίζει ότι η V.Group θα παρέχει, από τα γραφεία της σε Αθήνα και Σαγκάη, μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών διαχείρισης στα 41 containerships της Costamare.

Παράλληλα, η Shanghai Costamare Ship Management θα ενσωματωθεί στο γραφείο της V.Group στη Σαγκάη, παρέχοντας πρόσθετη τεχνογνωσία στην αγορά των containerships.

Βάσει συμφωνίας, η V.Group θα βελτιώσει τις υπηρεσίες επάνδρωσής της στις Φιλιππίνες μέσω του C-Man Maritime και θα παρέχει πλήρωμα για τον στόλο της Costamare, που βρίσκεται υπό τη διαχείρισή της. Έτσι, η εταιρεία θα καταστεί ο αποκλειστικός πάροχος ναυτικών από τις Φιλιππίνες σε πλοία της Costamare.

Ο πρόεδρος της Costamare, Κωστής Κωνσταντακόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Με αυτή τη συμφωνία, θα αξιοποιήσουμε περαιτέρω την ευελιξία που προσφέρει η διαχείριση πλοίων από third party εταιρείες, επιτρέποντας στην Costamare να επωφεληθεί από τις διακυμάνσεις της αγοράς χωρίς να περιορίζεται από περιορισμούς στη χωρητικότητα και ζητήματα διαχείρισης. Είναι σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να το επιτύχουμε μέσω ενός αξιόπιστου συνεργάτη όπως η V.Group, ο οποίος μπορεί να παρέχει το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που απαιτείται από τους ναυλωτές μας. Ταυτόχρονα, θεωρούμε ότι η συμφωνία θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο στους δικούς μας ανθρώπους, οι οποίοι συμμετέχουν στον οργανισμό της V.Group».

Τελευταία τροποποίηση στις 12:32 - 13 Ιουλ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.