ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έξι χιλιάδες ευρώ χορηγία στα Santo Wines από Blue Star

10:31 - 30 Ιουλ 2007 | Ναυτιλία
Με άρωμα... Σαντορίνης συνεχίζεται το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που η εταιρεία Blue Star Ferries προωθεί και εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια, καθώς η εταιρεία προέβη στη χορηγία ποσού της τάξεως των ευρώ 6.000 στο Κέντρο Προβολής κρασιού, "Santo Wines" στη Σαντορίνη.

Πιο συγκεκριμένα το ανωτέρω ποσό αξιοποιήθηκε από το Santo Wines για την παραγωγή του νέου τους ενημερωτικού οπτικοακουστικού θεάματος για τον αμπελώνα, την οινοποιητική παράδοση και το κρασί της Σαντορίνης.

Το συγκεκριμένο video, δημιουργία αξιόλογων συντελεστών, παρουσιάζει τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και τη διαδικασία παραγωγής κρασιού, ενώ προβάλλεται καθημερινά σε ειδική αίθουσα του Κέντρου προς ενημέρωση των επισκεπτών.


Ας σημειωθεί ότι το κέντρο προβολής κρασιού "Santo Wines" είναι πολύ γνωστό στην Ελλάδα και διεθνώς, ενώ υπολογίζεται ότι το επισκέπτονται κάθε χρόνο περίπου 80.000 Έλληνες και ξένοι επισκέπτες, οι οποίοι έρχονται σε επαφή με το κρασί, ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα της Σαντορίνης και της Ελλάδας γενικότερα.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.