ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Black Friday» από την Celestyal Cruises-Ειδική έκπτωση «Hero’s Discount»

14:07 - 24 Νοε 2020 | Ναυτιλία
«Black Friday» από την Celestyal Cruises-Ειδική έκπτωση «Hero’s Discount»
Η Celestyal Cruises βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει μια ειδική «Black Friday» ενέργεια που αφορά σε επιλεγμένες all-inclusive κρουαζιέρες για το 2021 και το 2022 και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τώρα έως τις 30 Νοεμβρίου.

Οι κρουαζιέρες διατίθενται στην προνομιακή τιμή των €259 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάν ιατροφαρμακευτικής, ταξιδιωτικής ασφάλισης Covid-19 για συγκεκριμένες ημερομηνίες. Επιπλέον, τα παιδιά μέχρι 12 ετών μπορούν να ταξιδέψουν δωρεάν, ενώ η πρόσθετη χρέωση σε μονόκλινη καμπίνα είναι μόνο 15%.

Επίσης, η Celestyal Cruises παρέχει μια ειδική έκπτωση, «HERO’S Discount» για  τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής και στον ευρύτερο κλάδο της υγείας, ύψους έως και 30% στις ισχύουσες τιμές κράτησης μιας all-inclusive κρουαζιέρας, σε όσες κρατήσεις πραγματοποιούνται από τώρα έως τις 31 Μαρτίου 2021 για τις κρουαζιέρες τριών, τεσσάρων, επτά και δεκατεσσάρων διανυκτερεύσεων του 2021 ή του 2022. Η ειδική έκπτωση διατίθεται για όσους μάχονται στην πρώτη γραμμή  όπως πυροσβέστες, αστυνομικούς, υγειονομικούς τεχνικούς έκτακτης ανάγκης, κλπ., για τους επαγγελματίες υγείας (ιατρούς, νοσηλευτές και φαρμακοποιούς) και για το υγειονομικό προσωπικό και τα μέλη της οικογένειάς τους που ταξιδεύουν μαζί στην ίδια καμπίνα. Πριν από την επιβίβαση θα ζητηθεί επαγγελματική βεβαίωση (όπως επαγγελματική ταυτότητα). Κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, ο καθένας έχει επίσης τη δυνατότητα να επιλέξει να δείξει την εκτίμηση και ευγνωμοσύνη στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας με ένα δώρο για μελλοντικές διακοπές κρουαζιέρας, αντάξιο των υπηρεσιών τους. Στην ίδια φιλοσοφία προσφέρθηκαν από τη Celestyal Cruises ως ένδειξη ευγνωμοσύνης 50 τριήμερες κρουαζιέρες για 2 άτομα σε επιλεγμένα νοσοκομεία της Β’ Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά.

Ανάμεσα στις κρουαζιέρες που συμπεριλαμβάνονται στην ενέργεια «Black Friday» είναι η κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες Αιγαίου», που διατίθεται από μόλις €259 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα. Αυτό το δρομολόγιο προσεγγίζει τη Μύκονο, την Πάτμο, την Κρήτη, τη Σαντορίνη, αλλά και την αρχαία Έφεσο. Επίσης, στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται και η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», που διατίθεται από μόλις €599 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα και το οποίο προσεγγίζει τη Ρόδο, τον Άγιο Νικόλαο, τη Σαντορίνη, τη Μήλο και τη Μύκονο, αλλά και την αρχαία Έφεσο (Κουσάντασι). Από €599 ανά άτομο σε δίκλινη καμπάνια παρέχεται, επίσης, το δρομολόγιο επτά διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» που προσεγγίζει την Κωνσταντινούπολη και το Τσανάκαλε (Αρχαία Τροία) αλλά και τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο (Μετέωρα) και τη Σαντορίνη. Η «Black Friday» προσφορά περιλαμβάνει, επίσης, το βραβευμένο δρομολόγιο επτά διανυκτερεύσεων της Celestyal Cruises, «Τρεις Ήπειροι», με €599 ανά άτομο σε δίκλινη καμπίνα, προσεγγίζοντας το Port Said της Αιγύπτου, το Ashdod στο Ισραήλ, τη Λεμεσό, τη Ρόδο και το Κουσάντασι. Με €879, οι ταξιδιώτες μπορούν να ακολουθήσουν την πορεία του Αποστόλου Παύλου με την κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου», με λιμάνια προσέγγισης τη Θεσσαλονίκη, την Πάτμο και την Καβάλα, αλλά και την Κωνσταντινούπολη και το Κουσάντασι.

Όλες οι κρουαζιέρες προσφέρουν την all-inclusive εμπειρία της Celestyal Cruises, συμπεριλαμβάνοντας σε ένα συνολικό αντίτιμο πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης κλασικών ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, επιλεγμένες εκδρομές , λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.celestyalcruises.gr/el ή καλέστε +30 21640 09 999.

 «Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες και στεκόμαστε με σεμνότητα απέναντι σε αυτούς τους καταπληκτικούς ήρωες που συνεχίζουν να εργάζονται ακούραστα για να παρέχουν φροντίδα σε όλους μας, κατά τη διάρκεια αυτής της πρωτόγνωρης εποχής. Θεωρήσαμε ότι είναι σημαντικό να τιμήσουμε τους ήρωές μας και μέσω της καμπάνιας μας για το «Black Friday» να δώσουμε σε όλους κάτι για το οποίο θα προσμένουν από το νέο έτος και αργότερα», δήλωσε ο κ. Leslie Peden, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal Cruises. «Πιστεύουμε, επίσης, ότι η περίοδος των Εορτών είναι η τέλεια στιγμή για να προσφέρει κάποιος μια κρουαζιέρα σε οικογένειες και φίλους, αλλά ακόμη και σε έναν  εργαζόμενο στον τομέα της υγείας ή σε κάποιον που μάχεται στην πρώτη γραμμή και βοήθησε όσους είχαν ανάγκη, κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων συγκυριών  που μας δοκιμάζουν».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.