ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το lockdown ακυρώνει τις προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων-Η απόφαση της MSC

20:29 - 29 Δεκ 2020 | Ναυτιλία
Το lockdown ακυρώνει τις προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων-Η απόφαση της MSC
Η πανδημία επέφερε ισχυρό πλήγμα στον κλάδο της κρουαζιέρας, περιορίζοντας στο μέγιστο βαθμό τις προσεγγίσεις και στα ελληνικά λιμάνια.

Στην τελευταία εξέλιξη, έγινε γνωστό πως θα καθυστερήσει η επανεκκίνηση δρομολογίων του MSC Magnifica στη χώρα μας τουλάχιστον μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, λόγω των αυστηρών μέτρων που έχουν εφαρμοστεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της εταιρείας, όσοι επιβάτες επηρεάζονται από τις νέες αλλαγές προσκαλούνται να μεταφέρουν την κράτησή τους για το MSC Grandiosa και τις 10 Ιανουαρίου, όταν και αναμένεται να επανεκκινήσουν τα ταξίδια του πλοίου στη Δυτική Μεσόγειο, με επισκέψεις σε λιμάνια της Ιταλίας και της Μάλτας.

Πρόκειται για μία φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων, όπως έχει σχολιάσει ο Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ), κ. Θεόδωρος Κόντες στο Reporter. «Οι περισσότερες εταιρείες έχαναν πολλά χρήματα, καθώς τα χωρητικότητας 4.000 και 5.000 επιβατών πλοία τους δεν ταξίδευαν με περισσότερους από 400 τουρίστες» έχει επισημάνει.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.