ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγγελική Φράγκου: «Μπάσιμο» στο αμερικανικό χρηματιστήριο επιχειρεί η Navios Logistics

19:22 - 20 Ιαν 2021 | Ναυτιλία
Αγγελική Φράγκου: «Μπάσιμο» στο αμερικανικό χρηματιστήριο επιχειρεί η Navios Logistics
Στην είσοδο της θυγατρικής του ομίλου Navios, Navios South American Logistics, στο αμερικανικό χρηματιστήριο, στοχεύει η Αγγελική Φράγκου, μετά την κατάθεση του σχετικού φακέλου στις αρμόδιες αρχές για την πραγματοποίηση αρχικής δημόσιας προσφοράς (IPO).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ναυτιλιακής, ο αριθμός των μετοχών και το εύρος της τιμής διάθεσης για την προτεινόμενη IPO δεν έχουν ακόμη καθοριστεί.

Η Navios Logistics είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες logistics, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή Hidrovia της Νότιας Αμερικής. Παρέχει υπηρεσίες στους πελάτες της μέσω των τριών λιμενικών εγκαταστάσεων αποθήκευσης και μεταφοράς που διαθέτει, μία για γεωργικές και δασικές εξαγωγές στην Ουρουγουάη, μία για εξαγωγές σχετικές με ορυκτά επίσης στην Ουρουγουάη και μία για πετρελαϊκά προϊόντα, στην Παραγουάη.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι, η ναυτιλιακή αποπειράθηκε να εισέλθει στη χρηματιστηριακή αγορά της Βραζιλίας, αλλά δεν υλοποίησε το σχεδιασμό της.

Πρόκειται για ένα ακόμη άνοιγμα ναυτιλιακής εταιρείας προς το αμερικανικό χρηματιστήριο, μετά την αντίστοιχη κίνηση του ισραηλινού operator containership ZΙΜ Integrated Shipping.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 19:29 - 20 Ιαν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.