ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MSC Cruises: Επαφές με Θεοχάρη για κρουαζιέρες το Πάσχα

20:09 - 04 Φεβ 2021 | Ναυτιλία
MSC Cruises: Επαφές με Θεοχάρη για κρουαζιέρες το Πάσχα
H MSC Cruises ανακοίνωσε σήμερα ότι εργάζεται στενά με τον Έλληνα υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη και άλλες αρμόδιες αρχές για το άνοιγμα των τοπικών υπηρεσιών εγκαίρως, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες κρουαζιέρας, με προορισμό την Ελλάδα, αρχής γενομένης από τα ταξίδια που είναι προγραμματισμένα για το Πάσχα.

Παράλληλα, η εταιρεία γνωστοποίησε ότι ακυρώνονται όλα τα προγραμματισμένα ταξίδια του MSC Magnifica έως τις 29 Απριλίου. 

Το πλοίο θα επέστρεφε στις θάλασσες στις 14 Φεβρουαρίου, με προορισμό την Ελλάδα. Ωστόσο, θα αντικατασταθεί από άλλο πλοίο για τα ταξίδια στην Ανατολική Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, στη διάρκεια του Πάσχα και της προσεχούς καλοκαιρινής περιόδου.

Οι επισκέπτες που έχουν κάνει κράτηση με το MSC Magnifica για κρουαζιέρες έως τις 29 Απριλίου θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εκ νέου κράτηση για ένα από τα άλλα πλοία που πρόκειται να προσεγγίσουν την Ελλάδα ή για το MSC Grandiosa, το οποίο επί του παρόντος βρίσκεται στη Δυτική Μεσόγειο. Σε διαφορετική περίπτωση, οι πελάτες θα λάβουν αποζημίωση.

Το MSC Grandiosa ταξιδεύει κάθε Κυριακή από τη Γένοβα στην Ιταλία, προσεγγίζοντας ιταλικά λιμάνια και τη Βαλέτα στη Μάλτα.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:11 - 04 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.