ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξενοκώστας (ONEX): Επικοινωνιακή διαχείριση της αμείλικτης πραγματικότητας από τον Ταβουλάρη

20:19 - 12 Φεβ 2021 | Ναυτιλία
Ξενοκώστας (ONEX): Επικοινωνιακή διαχείριση της αμείλικτης πραγματικότητας από τον Ταβουλάρη
Στις επιθέσεις του Νίκου Ταβουλάρη απαντά, με ανάρτησή του στα social media, ο επικεφαλής της ONEX, Πάνος Ξενοκώστας, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (11/2) ο αντιπρόεδρος και CEO των Ναυπηγείων Ελευσίνας, κ. Ιωάννης Γ. Στεφάνου απηύθυνε «βαριές» κατηγορίες κατά της οικογένειας Ταβουλάρη και ακολούθησε σημερινή (12/2) επιστολή των εργαζομένων στο ίδιο μοτίβο. 

Στην ανάρτησή του ο κ. Ξενοκώστας επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι: «Η απόπειρα του κυρίου Ταβουλάρη, για επικοινωνιακή διαχείριση της αμείλικτης πραγματικότητας και των αληθινών γεγονότων, μέσα από την στρατηγική των προσωπικών και ανήθικων επιθέσεων στο πρόσωπό μου, εν είδει «προσωπικής του ή οικογενειακής του σανίδας σωτηρίας», δε με αφορά αλλά με θλίβει βαθύτατα ως άνθρωπο».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Ο κος. Ταβουλάρης με εξέπληξε. Απορώ ειλικρινά τι σκέφτεται; Χρέη 70 εκατομμυρίων ευρώ πήρα από πάνω του, τα οποία αποπληρώνω, ανελλιπώς, δουλεύοντας σκληρά με ένα ναυπηγείο που μας κάνει όλους υπερήφανους.

Το ίδιο επιχειρώ και στην Ελευσίνα, όπου κορυφαίος διεθνής ελεγκτικός οίκος κατέδειξε χρέη πλέον των 400 εκατομμυρίων ευρώ. Δικό του δεν ήταν το ναυπηγείο της Σύρου; Δικό του δεν ήταν το ναυπηγείο της Ελευσίνας; Αναρωτιέμαι εγώ που έφταιξα, που παίρνω τα χρέη του;

Η απόπειρα του κυρίου Ταβουλάρη, για επικοινωνιακή διαχείριση της αμείλικτης πραγματικότητας και των αληθινών γεγονότων, μέσα από την στρατηγική των προσωπικών και ανήθικων επιθέσεων στο πρόσωπό μου, εν είδει «προσωπικής του ή οικογενειακής του σανίδας σωτηρίας», δε με αφορά αλλά με θλίβει βαθύτατα ως άνθρωπο.

Το θέμα διάσωσης των Ναυπηγείων Ελευσίνας, όπως και των Ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου, είναι μια πολύ σοβαρή Εθνική υπόθεση και σκοπός μου είναι να παραμείνει έτσι.

Ο κάθε επιχειρηματίας κρίνεται από τα έργα και τις ημέρες του και όχι από την προσωπική του αυτοαξιολόγηση ή την εγωπάθεια που τυχόν τον διακατέχει.

Ως νεότερος επιχειρηματίας και άνθρωπος, εύχομαι να μπορούσε να δει τα πράγματα στην αληθινή τους διάσταση και να γίνονταν αυτός και η οικογένεια του, αρωγοί μιας λύσης που τόσο έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι, η οικονομία και η πατρίδα μας.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:23 - 12 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.