ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Σκουπίζει» την αγορά η Castor Maritime: Νέο kamsarmax στο στόλο

17:35 - 15 Μαρ 2021 | Ναυτιλία
«Σκουπίζει» την αγορά η Castor Maritime: Νέο kamsarmax στο στόλο
Συνεχίζει τις αγορές πλοίων η Castor Maritime, συμφερόντων του εφοπλιστή Πέτρου Παναγιωτίδη, με το νέο της απόκτημα να είναι ένα kamsarmax, κατασκευής 2011 στην Ιαπωνία, έναντι 16,85 εκατ. δολαρίων.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η ναυτιλιακή ανακοίνωσε την απόκτηση ενός ακόμη kamsarmax.

Η παράδοση του πλοίου αναμένεται το διάστημα ανάμεσα στο δεύτερο και το τρίτο τρίμηνο του 2021. Πρόκειται για το πέμπτο kamsarmax που αποκτά η ναυτιλιακή το τρέχον έτος, ενώ έχει αγοράσει, επίσης, ένα capesize και δύο aframaxes.

Η Castor παρέλαβε το ένα από τα δύο δεξαμενοπλοια την προηγούμενη εβδομάδα. Ο λόγος για το Dubai Harmony, το οποίο μετονομάστηκε σε Wonder Polaris. Το πλοίο είναι ναυλωμένο με ελάχιστη διάρκεια ενός έτους έναντι τουλάχιστον 15.000 δολαρίων ημερησίως.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την όγδοη απόκτηση πλοίου το 2021. Μετά την ολοκλήρωση των συμφωνιών, ο στόλος μας θα αποτελείται από 14 πλοία. Παράλληλα, ανακοινώνουμε την επιτυχή παράδοση του πρώτου από τα δύο aframax LR2 tankers, που σηματοδοτεί την είσοδό μας στην αγορά» σχολίασε ο CEO της Castor, Πέτρος Παναγιωτίδης.

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.