ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έλπη Πετράκη: Η ανδροκρατούμενη Ναυτιλία χρειάζεται περισσότερες γυναίκες

19:20 - 17 Μαρ 2021 | Ναυτιλία
Έλπη Πετράκη: Η ανδροκρατούμενη Ναυτιλία χρειάζεται περισσότερες γυναίκες
Την ανάγκη ανάδειξης περισσότερων γυναικών στο ναυτιλιακό προσκήνιο επεσήμανε κατά την ομιλία της στη σημερινή (17/3) δεύτερη ημέρα του μεγάλου ναυτιλιακού συνεδρίου Slide2Open Shipping Finance 2021, η πρόεδρος της WISTA (Women's International Shipping & Trading Association) Hellas, Έλπη Πετράκη.

Η κα Πετράκη έκανε ιδιαίτερη μνεία στη συμβολή των γυναικών στο μετασχηματισμό της οικονομίας, προτάσσοντας έναν κόσμο με ίσες ευκαιρίες, ποικιλομορφία και διαφορετικότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, η WISTA, όπως εξήγησε, προωθεί αυτές τις αξίες και επιώκει να ενισχύσει την εκπαίδευση και την προσωπική ανάπτυξη των μελών της.

«Η μέχρι πρότινος ανδροκρατούμενη ναυτιλία χρειάζεται περισσότερες γυναίκες και στα γραφεία και στο πλοίο. Κυρίως σε θέσεις - κλειδιά» υπογράμμισε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Δεν υποστηρίζω το διαχωρισμό των δύο φύλων, αλλά ζητώ ίσες ευκαιρίες, ανεξαρτήτως φύλου και προσπαθώ καθημερινά γι' αυτό».

Η πρόεδρος της WISTA Hellas κατέληξε, αναφέροντας, με αφορμή και το σημερινό αφιέρωμα του συνεδρίου στην ψηφιακή εποχή, ότι η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να ανταποκριθούν με ευκολία στους πολλούς ρόλους που αναλαμβάνουν σήμερα.

Το Reporter συμμετέχει ως χορηγός επικοινωνίας στο συνέδιο 4rth Slide2Open Shipping Finance 2021

Παρακολουθήστε το συνέδριο σε ζωντανή μετάδοση:

{https://www.youtube.com/watch?v=N-O0JbrZ_TY}

Γιώργος Γεωργίου

Τελευταία τροποποίηση στις 19:26 - 17 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.