ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ειδικός σύμβουλος στο ΕΒΕΠ ο Γιώργος Ξηραδάκης

19:36 - 18 Μαρ 2021 | Ναυτιλία
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΕΒΕΠ), κατά τη συνεδρίασή του στις 23 Φεβρουαρίου 2021, ενέκρινε ομόφωνα τη συμμετοχή του κ. Γιώργου Ξηραδάκη στο έργο του, με την ιδιότητα του Ειδικού Συμβούλου.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, «η πολύτιμη εμπειρία του σε ναυτιλιακά θέματα μπορεί να καταστήσει καρποφόρα τη συνεργασία του με το Επιμελητήριο όσον αφορά το ναυτιλιακό επιχειρείν».

Ο κ. Γιώργος Ξηραδάκης, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της XRTC Business Consultants ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Προέδρου κ. Βασίλη Κορκίδη και των Μελών του Δ.Σ. του Ε.Β.Ε.Π, δηλώνει παρών στις συντονισμένες προσπάθειές του, καθώς και του συνόλου του ναυτιλιακού cluster της χώρας που αποτελούν μέρος του σχεδίου ανάπτυξης της παραγωγικότητας και αύξησης των θέσεων εργασίας.

Αποδεχόμενος το κάλεσμα τονίζει ότι: «Tα Επιμελητήρια, πρέπει να γίνουν οι πραγματικοί φάροι του «επιχειρείν» στη χώρα μας. Ο ρόλος που επιτελούν, ειδικά στις συγκυρίες της οικονομικής κρίσης είναι πολύ σημαντικός, αφού προωθούν την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Όσον αφορά τον Πειραιά, όπου κι εγώ ο ίδιος επιχειρώ μέσω της εταιρίας μου, κύριο μέλημά μου είναι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην αναβάθμισή του και ως κέντρου ναυτιλίας, προωθώντας την εξωστρέφειά του μέσω μιας σειράς δράσεων οι οποίες θα βοηθήσουν στη μετατροπή του σε ανταγωνιστικό πόλο έλξης για την παγκόσμια ναυτιλία. Είναι πάγια η επιθυμία μου να συνεισφέρω στην ανάπτυξη της θαλάσσιας οικονομίας της πατρίδας μας και να βοηθήσω στην αξιοποίηση όλων αυτών των δυνατοτήτων μας.»

Τελευταία τροποποίηση στις 19:56 - 18 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.