ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Αγγελικούσης Κύριο

19:00 - 21 Μαρ 2021 | Ναυτιλία
Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Αγγελικούσης
Στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν νοσηλεύεται από χθές Σάββατο, ο εφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κορυφαίος Έλληνας εφοπλιστής, ηλικίας 73 ετών, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Όμιλος Αγγελικούση δραστηριοποιείται σε ξηρό και υγρό φορτίο, διαθέτοντας έναν από τους κορυφαίους στόλους διεθνώς, ενώ η πλειοψηφία των πλοίων του πλέει υπό την ελληνική σημαία. 

Όπως έγραψε πρόσφατα το Reporter, ο Όμιλος «τρέχει» ένα μεγάλο ναυπηγικό πρόγραμμα, με έμφαση στα gas carriers. 

Ειδικότερα, η Maran Tankers διαχειρίζεται ένα στόλο 52 δεξαμενόπλοιων, χωρητικότητας 14,3 εκατ. dwt και μέσης ηλικίας 7,8 ετών, ενώ έχει τοποθετήσει παραγγελίες στη Νότια Κορέα για VLCCs. Η Maran Gas ελέγχει 37 πλοία, ενώ το βιβλίο παραγγελιών της αριθμεί 13 ακόμη. Τέλος, ο «βραχίονας» ξηρού φορτίου του Ομίλου Αγγελικούση, η Maran Dry αποτελείται από 50 πλοία, χωρητικότητας 8,6 εκατ. dwt και μέσης ηλικίας 8,2 ετών. 

Η κόρη του κ. Αγγελικούση, Μαρία, η οποία ανέλαβε χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου, έστειλε μήνυμα στους εργαζομένους της εταιρίας αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας του πατέρα της. Στο μήνυμα της η κυρία Αγγελικούση λέει:

«Αγαπητοί συνεργάτες, είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι ο πατέρας μου αρρώστησε το πρωί του Σαββάτου. Παραμένει σε νοσοκομείο στην Αθήνα σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο πατέρας μου λαμβάνει την καλύτερη ιατρική φροντίδα.
Προς τα παρόν θα έχω τον ρόλο της διευθύνουσας συμβούλου του Ομίλου. Με την ευκαιρία θέλω να σας πω, σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, ότι νιώθω εξαιρετικά προνομιούχος και με τιμά που εργάζομαι με μία ομάδα επαγγελματιών τόσο υψηλά καταρτισμένων και αφοσιωμένων σε έναν Όμιλο που είναι ο καλύτερος και οικονομικά σθεναρός.
Ξέρω ότι ο πατέρας μου θα αναμένει καθένας από εσάς και όλοι μαζί να συνεχίσετε στη διάρκεια της απουσίας του, το «business as usual». Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεχιζόμενη σκληρή δουλειά και υποστήριξη.

Μαρία Αγγελικούση».




 

Τελευταία τροποποίηση στις 02:09 - 22 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.