ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Σοβαρή, αλλά σταθερή» η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Αγγελικούση

00:12 - 22 Μαρ 2021 | Ναυτιλία
«Σοβαρή, αλλά σταθερή» η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Αγγελικούση
«Σοβαρή, αλλά σταθερή» είναι η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Αγγελικούση, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Όμιλος του κορυφαίου Έλληνα εφοπλιστή, στον απόηχο πληροφοριών περί νοσηλείας του σε νοσοκομείο της Αθήνας, λόγω καρδιακού επεισοδίου.

Η ανακοίνωση:

«Με αισθήματα βαθιάς ανησυχίας ανακοινώνουμε ότι ο Κύριος Γιάννης Αγγελικούσης, Πρόεδρος του Angelicoussis Shipping Group Ltd, ασθενεί από το πρωί του Σαββάτου. Παραμένει νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο της Αθήνας σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, λαμβάνοντας τη βέλτιστη δυνατή ιατρική φροντίδα».

Καθήκοντα acting CEO αναλαμβάνει στον Όμιλο η κόρη του εφοπλιστή, Μαρία Αγγελικούση, η οποία έστειλε το εξής μήνυμα:

«Αγαπητοί συνεργάτες, είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω ότι ο πατέρας μου αρρώστησε το πρωί του Σαββάτου. Παραμένει σε νοσοκομείο στην Αθήνα σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο πατέρας μου λαμβάνει την καλύτερη ιατρική φροντίδα.

Προς τα παρόν θα έχω τον ρόλο της διευθύνουσας συμβούλου του Ομίλου. Με την ευκαιρία θέλω να σας πω, σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, ότι νιώθω εξαιρετικά προνομιούχος και με τιμά που εργάζομαι με μία ομάδα επαγγελματιών τόσο υψηλά καταρτισμένων και αφοσιωμένων σε έναν Όμιλο που είναι ο καλύτερος και οικονομικά σθεναρός.

Ξέρω ότι ο πατέρας μου θα αναμένει καθένας από εσάς και όλοι μαζί να συνεχίσετε στη διάρκεια της απουσίας του, το «business as usual». Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεχιζόμενη σκληρή δουλειά και υποστήριξη.

Νωρίτερα το Reporter μετέδιδε ότι ο Έλληνας εφοπλιστής, ηλικίας 73 ετών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ερρίκος Ντυνάν. 

Ο Όμιλος Αγγελικούση δραστηριοποιείται σε ξηρό και υγρό φορτίο, διαθέτοντας έναν από τους κορυφαίους στόλους διεθνώς, ενώ η πλειοψηφία των πλοίων του πλέει υπό την ελληνική σημαία. 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 10:09 - 22 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.