ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος πρόεδρος των εφοπλιστών κρουαζιέρας ο Γιώργος Κουμπενάς-Επιβεβαίωση Reporter

13:50 - 07 Απρ 2021 | Ναυτιλία
Νέος πρόεδρος των εφοπλιστών κρουαζιέρας ο Γιώργος Κουμπενάς-Επιβεβαίωση Reporter
Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ), με τον κ. Γιώργο Κουμπενά να διαδέχεται στην προεδρία τον κ. Θεόδωρο Κόντε.

Οι σχετικές διαδικασίες έλαβαν χώρα χθες (6/4) διαδικτυακά και τα μέλη της ΕΕΚΦΝ αποφάσισαν ότι το στέλεχος της Celestyal Cruises και μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας της Ένωσης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να «τρέξει» μαζί με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους παράγοντες το πολυαναμενόμενο restart της κρουαζιέρας το φετινό καλοκαίρι. Όπως έχει γράψει το Reporter, ο κ. Κουμπενάς διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην κρουαζιέρα, ενώ εκπροσωπεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου με πρωταγωνιστική παρουσία στη χώρα μας. 

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΕΚΦΝ, κ. Κόντες έστειλε αποχαιρετιστήρια επιστολή, με ένα μήνυμα για τις επιτυχίες που σημειώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, ευχαριστώντας, παράλληλα, όλους τους αρμόδιους φορείς.

Σημειώνεται ότι το ενδιαφέρον των εταιρειών κρουαζιέρας είναι «ζεστό» για τη χώρα μας, με τη Norwegian Cruise Line και τη θυγατρική πολυτελείας της Carnival Corporation, Seabourn να ανακοινώνουν ταξίδια τον Ιούλιο. «Η Ελλάδα θα είναι κορυφαίος προορισμός φέτος» δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος και CEO του Ομίλου Royal Caribbean, Richard Fain.

Η νέα διοίκηση της ΕΕΚΦΝ:

Προέδρος: ΚΟΥΜΠΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αντιπρόεδρος: ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Αντιπρόεδρος: ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γεν. Γραμματέας: ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Ταμίας: ΓΚΑΖΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μέλη Δ.Σ

ΑΛΜΠΕΡΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΒΕΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ
ΖΟΛΩΤΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΜΑΝΤΖΑΦΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΜΠΕΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΠΠΟΥΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις 13:55 - 07 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.