ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρόδος: Στο λιμάνι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν Κύριο

16:59 - 16 Μαϊ 2021 | Ναυτιλία
Ρόδος: Στο λιμάνι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν
Το πρωί της Κυριακής 16/5, κατέφθασε στο λιμάνι της Ρόδου το "MEIN SCHIFF 5", το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη φετινή σεζόν.

Πρόκειται για ένα «μεγαθήριο», όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το reporter.gr, το οποίο πραγματοποιεί επταήμερο ταξίδι με 996 επιβάτες κυρίως Γερμανούς.

Όπως είπε αποκλειστικά στο reporter.gr επιχειρηματίας και κάτοικος του νησιού, η σεζόν ξεκινάει πολύ αισιόδοξα καθώς οι τουρίστες είναι ήδη στο νησί και η αγορά κινείται. Όλα τα μαγαζιά είναι ανοιχτά και με μεγάλη πληρότητα, ενώ οι περισσότεροι τουρίστες μέχρι τώρα, φαίνεται να είναι από το Ισραήλ και καθημερινά ακούγονται όλο και περισσότεροι ξένοι στους δρόμους του νησιού.

Να σημειωθεί ότι το πλοίο θα παραμείνει έως τις 7 το απόγευμα στο νησί, και μετά θα συνεχίσει το ταξίδι του για τον Πειραιά.

Να σημειωθεί ότι οι εκτιμήσεις για τη φετινή σεζόν σε ό,τι αφορά την κρουαζιέρα ποικίλλουν, καθώς αναμένεται να έχουμε ένα σημαντικό αριθμό πλοίων που θα προσεγγίσουν το λιμάνι της Ρόδου (υπολογίζονται γύρω στα 300 έως τώρα).

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 27 Μαΐου θα έρθει στο νησί το "AIDA BLUE", το οποίο θα παραμείνει από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Στις 30 Μαΐου 2021 θα ακολουθήσει το "EUROPA" με χρόνο παραμονής στο λιμάνι της Ρόδου από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και στις 31 Μαΐου αναμένονται δύο κρουαζιερόπλοια: το "CELESTYAL CRYSTAL" που θα καταπλεύσει στις 8 το πρωί και θα αποπλεύσει στις 6 το απόγευμα και το "MEIN SCHIFF 5", που θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη για τον ίδιο μήνα προσέγγισή του στη Ρόδο με χρόνο παραμονής στο λιμάνι από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.FEE8F0FA 103D 48E9 B1F8 CE946945DF1A

Τελευταία τροποποίηση στις 18:25 - 16 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.