ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επενδυτικό κρεσέντο για την Taylor Maritime εν αναμονή της IPO

14:39 - 18 Μαϊ 2021 | Ναυτιλία
Επενδυτικό κρεσέντο για την Taylor Maritime εν αναμονή της IPO
Με μια σημαντική αλλαγή στην αγορά των second hand πλοίων ξηρού φορτίου (dry bulk market) συνδέεται η Taylor Maritime, με επικεφαλής τον Ed Buttery, καθώς έχει προχωρήσει σε συμφωνία για την απόκτηση δύο supramaxes και τεσσάρων handysizes, με το κόστος να υπολογίζεται λίγο κάτω από τα 95 εκατ. δολάρια.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τα supramaxes, Pacific Hero και Indigo Traveller και τα handysizes, Basic Rainbow, Nordrubicon, Nordcolorado και Leap Heart.

Τα deals αναμένεται να πάρουν «σάρκα και οστά» μόλις η Taylor Maritime ολοκληρώσει την αρχική δημόσια προσφορά της (IPO) στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, με τη διαδικασία να αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Σημειώνεται ότι η Taylor Maritime Investments προχωρά σε IPO στο χρηματιστήριο του Λονδίνου, σχεδιάζοντας να προσφέρει 250 εκατ. μετοχές με αρχική τιμή έκδοσης 1 δολάριο ανά μετοχή.

Ο Ed Buttery, γιος του συνιδρυτή της Pacific Basin, Chris Buttery, ίδρυσε την Taylor Maritime το 2014, δημιουργώντας έναν στόλο με περισσότερα από 20 πλοία, τύπου handysize και supramax.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:41 - 18 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.