ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Pythia: Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα χρηματοδότησης ναυτιλιακών εταιρειών

21:06 - 19 Μαϊ 2021 | Ναυτιλία
Pythia: Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα χρηματοδότησης ναυτιλιακών εταιρειών
Η Oceanis, εταιρεία με έδρα το Αμβούργο που εξειδικεύεται στην χρηματοδότηση των πλοίων, έθεσε σε λειτουργεία την Pythia, ένα εγχείρημα που το περιγράφει ως «μαντείο δανεισμού» (loan oracle).

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι δωρεάν και παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης εκτίμησης για την πιθανότητα χρηματοδότησης του χρέους μίας ναυτιλιακής εταιρείας για οποιοδήποτε project της.

Με περισσότερους από 40 κορυφαίους οικονομολόγους, οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε παραδοσιακές τράπεζες και σε εναλλακτικά debt funds, η πλατφόρμα είναι σε θέση να εξυπηρετεί όλους τους τύπους ιδιοκτητών και έργων.

Με το λανσάρισμα της Pythia, η Oceanis θέτει σε εφαρμογή βασικές μεταβλητές που αποτελούν τον πυρήνα κάθε αξιολόγησης τραπεζικού έργου, με στόχο τον εξορθολογισμό και την επιτάχυνση της αποπληρωμής των χρεών.

Συμπληρώνοντας διαδικτυακά μια φόρμα συμμετοχής, οι εφοπλιστές μπορούν να αποκτήσουν άμεσα πληροφορίες για την επίτευξη του έργου τους, αλλά και για τους οικονομολόγους που θα τους δώσουν συμβουλές για το πώς να κάνουν τα έργα αυτά πιο ελκυστικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:17 - 19 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.