ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευνοϊκή συγκυρία για την κρουαζιέρα η έγκριση του «πράσινου» πιστοποιητικού

22:23 - 21 Μαϊ 2021 | Ναυτιλία
Ώθηση στον κλάδο της κρουαζιέρας δίνει η νέα απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιτρέψει στους πολίτες, που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά της Covid-19, να ταξιδεύουν χωρίς περιορισμούς.

Η ΕΕ ανοίγει τα σύνορά της σε ταξιδιώτες, που έχουν εμβολιαστεί πλήρως με εγκεκριμένο εμβόλιο, αλλά και σε όσους έρχονται από χώρες, οι οποίες θεωρούνται ασφαλείς από υγειονομικής άποψης.

«Οι Αμερικανοί ανυπομονούν να αρχίσουν να ταξιδεύουν ξανά στην Ευρώπη. Στην πραγματικότητα, ακόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο πιο δημοφιλής προορισμός της Cruise Planner για νέες κρατήσεις ήταν η Ευρώπη, αποτελώντας περίπου το 25% των εσόδων της εταιρείας», δήλωσε η γενική διευθύντρια (COO) της Cruise Planners, Vicky Garcia. Μάλιστα, η Garcia προέβλεψε ότι εντός του 2022 η Cruise Planners θα έχει προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς, ώστε οι πωλήσεις της να φτάσουν στα προ πανδημίας επίπεδα.

Υπενθυμίζεται ότι το «πράσινο» πιστοποιητικό έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την ελεύθερη κυκλοφορία, τόσο για λόγους εργασίας όσο και για τουρισμό σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ υπολογίζεται ότι θα τεθεί σε εφαρμογή στις 20 Ιουνίου.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:28 - 21 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.