ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Nέοι διαγωνισμοί για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

19:03 - 04 Ιουν 2021 | Ναυτιλία
Nέοι διαγωνισμοί για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
Η «Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.» ανακοίνωσε την προκήρυξη Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού για την Πώληση ακινήτου στην περιοχή των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr.

Πρόκειται για ακίνητο συνολικού εμβαδού 332.137,34 τ.μ. μετά των συστατικών και λοιπών περιουσιακών στοιχείων του, καθώς και του εξοπλισμού που περιγράφεται αναλυτικότερα στην Προκήρυξη, που βρίσκεται στη θέση «Σκαραμαγκάς» του Δήμου Χαϊδαρίου, στην Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.

Ειδικότερα, η ειδική διαχείριση της Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ (ΕΝΑΕ) ανακοίνωσε την επαναπροκήρυξη του δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας. Σημειώνεται ότι ο προηγούμενος διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος, καθώς η προσφορά ύψους 15,1 εκατ. της Pyletech Shipyards του ομίλου North Star συμφερόντων Θ. Πριόβολου, κρίθηκε μη ικανοποιητική. 

Η Τιμή Εκκίνησης, δηλαδή το ελάχιστο προσφερόμενο αντάλλαγμα, ορίζεται στο ποσό των ευρώ τριάντα εκατομμυρίων επτακοσίων χιλιάδων (30.700.000 ευρώ). Το ελάχιστο ποσοστό αύξησης εκάστης προσφοράς επί της ανώτατης ήδη υφιστάμενης προσφοράς, ορίζεται ίσο με 5%.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των Προσφορών, η Προσφορά θα παραμένει σε ισχύ για περίοδο διακοσίων εβδομήντα (270) ημερών μετά την υποβολή της. Η ΕΤΑΔ δύναται, με μονομερή έγγραφη δήλωσή της προς τους Συμμετέχοντες, να παρατείνει την ισχύ των υποβληθεισών Προσφορών κατά ενενήντα (90) επιπλέον ημέρες.

Οι Ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τη σχετική Προκήρυξη, καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και την ιστοσελίδα της ΕΤΑΔ www.hppc.gr.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:51 - 04 Ιουν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.