ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Goldman Sachs αγόρασε τμήμα της Lloyd's Register

21:11 - 29 Ιουν 2021 | Ναυτιλία
Η Goldman Sachs αγόρασε τμήμα της Lloyd's Register
Η βρετανική εταιρεία Lloyd's Register πούλησε το τμήμα Business Assurance & Inspection Services, συμπεριλαμβανομένης της επιχείρησης ασφάλειας στον κυβερνοχώρο Nettitude, στη Goldman Sachs Asset Management, με το κόστος της συναλλαγής να παραμένει προς το παρόν άγνωστο.

Η πώληση αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2021 με την LR να εστιάζει περισσότερο στον πυρήνα της ναυτιλιακής επιχείρησης.

Ο Nick Brown, διευθύνων σύμβουλος της Lloyd's Register, δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι αυτή η ενέργεια θα ξεκλειδώσει σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης και για τις δύο εταιρείες. Για τη Lloyd's Register, έρχεται σε μια στιγμή που υπάρχει επιτακτική ανάγκη για εξειδικευμένους συμβούλους στη ναυτιλία, να καθοδηγήσουν τους πελάτες σε θεμελιώδεις αλλαγές και να βοηθήσουν στη στήριξη των φιλοδοξιών τους για ψηφιοποίηση και απαλλαγή από τον άνθρακα».

Τέλος, να σημειωθεί ότι υπό τη νέα ιδιοκτησία του, το τμήμα Business Assurance & Inspection Services της Lloyd's Register θα υιοθετήσει την επωνυμία LRQA.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:22 - 30 Ιουν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.