ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Enesel: Συνεχίζει να προσθέτει στο βιβλίο παραγγελιών της δεξαμενόπλοια

20:06 - 12 Αυγ 2021 | Ναυτιλία
Enesel: Συνεχίζει να προσθέτει στο βιβλίο παραγγελιών της δεξαμενόπλοια
Ο όμιλος Λαιμού προσθέτει στο βιβλίο παραγγελιών του δύο δεξαμενόπλοια, μεγέθους LR2 εξοπλισμένα με scrubber αξίας περίπου 50 έως 51 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αναλυτικότερα, η ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία Enesel, επέλεξε να κατασκευάσει τα νέα πλοία στο κινεζικό ναυπηγείο Shanghai Waigaoqiao και το Daehan Shipbuilding της Νότιας Κορέας αντίστοιχα.

Μάλιστα, η εταιρεία φαίνεται να ποντάρει σε αυτού του τύπου πλοία, αφού η συμφωνία έρχεται μετά από τις παραγγελίες που έδωσε στο Daehan τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους και στη Shanghai Waigaoqiao τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της VesselsValue, η Enesel επί του παρόντος έχει κάνει παραγγελία για τρία δεξαμενόπλοια μεγέθους LR2 στα ναυπηγεία της Κίνας, Shanghai Waigaoqiao και δύο στο Daehan Shipbuilding, προγραμματισμένα για παράδοση μεταξύ 2022 και 2024.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, η μέση ηλικία του τρέχοντος στόλου είναι 1,5 έτη.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Όμιλος Λαιμού αποτελείται από τέσσερις εταιρείες, τις Enesel S.A., Enesel Limited, N.S. Lemos & Co. Ltd., και Enesel Pte Ltd., αντιπροσωπεύοντας μεγάλο μέρος της ελληνικής ναυτιλίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.