ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Disney Cruise Line: Συνεχίζει τις κρουαζιέρες αλλά καθυστερεί τα ταξίδια

16:20 - 19 Αυγ 2021 | Ναυτιλία
Disney Cruise Line: Συνεχίζει τις κρουαζιέρες αλλά καθυστερεί τα ταξίδια
Η Disney Cruise Line προχώρησε στην επανεκκίνηση των δρομολογίων της στη Βόρεια Αμερική, αλλά σε αντίθεση με άλλες γραμμές, η εταιρεία αποφάσισε να καθυστερήσει τις προγραμματισμένες μεγαλύτερες, εβδομαδιαίες κρουαζιέρες.

Σε μια ανακοίνωση στις 16 Αυγούστου, η Disney είπε ότι ακυρώνει κρουαζιέρες διάρκειας 7 ημερών, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για τις επόμενες εβδομάδες.

«Καθώς συνεχίζουμε να πλέουμε με σταδιακή προσέγγιση, είναι απαραίτητο να ακυρώσουμε την πλεύση της 4ης Σεπτεμβρίου 2021, του πλοίου Disney Fantasy», έγραψε η εταιρεία λέγοντας ότι καθυστερεί την επανεκκίνηση του πλοίου για τις 11 Σεπτεμβρίου. «Κατά τη διάρκεια αυτής της αρχικής φάσης, το Disney Fantasy θα επισκεφθεί μόνο το Disney Castaway Cay, το ιδιωτικό μας νησί στις Μπαχάμες. Ελπίζουμε να ξαναρχίσουμε ταξίδια 7 ή περισσότερων διανυκτερεύσεων στο Disney Fantasy τον Οκτώβριο».

Η Disney ξανάρχισε τη λειτουργία της μετά την παύση λόγω της πανδημίας με το πρώτο της κρουαζιερόπλοιο, το Disney Magic, που πραγματοποιεί σύντομες κρουαζιέρες εσωτερικού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το πλοίο κάνει ταξίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο από τα λιμάνια του Ηνωμένου Βασιλείου Southampton, Tilbury, and Newcastle, που διαρκούν από δύο έως τέσσερις νύχτες. Αυτές οι κρουαζιέρες συνεχίζονται μέχρι το φθινόπωρο και το πλοίο έχει προγραμματιστεί να επανατοποθετηθεί στο Μαϊάμι τον Νοέμβριο του 2021.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.