ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Λιμάνι της Νέας Ορλεάνης θα παρέχει υπηρεσίες τροφοδοσίας LNG

18:33 - 23 Αυγ 2021 | Ναυτιλία
Το Λιμάνι της Νέας Ορλεάνης θα παρέχει υπηρεσίες τροφοδοσίας LNG
Το λιμάνι της Νέας Ορλεάνης και η CLEANCOR Energy Solutions, θυγατρική της SEACOR Holdings, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας (MoU), έτσι ώστε να βρουν λύσεις για την παροχή ανεφοδιασμού υγροποιημένου φυσικού αερίου (ΥΦΑ ή LNG) σε εταιρείες διαχείρισης πλοίων.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η ενεργειακή εταιρεία θα παρέχει LNG στους πελάτες του λιμένα της Νέας Ορλεάνης και στους θαλάσσιους φορείς εκμετάλλευσης πλοίων, ενώ το λιμάνι θα προσφέρει δεδομένα, τεχνογνωσία εφοδιαστικής αλυσίδας, επαφές με πελάτες, καθώς και υποστήριξη μάρκετινγκ στην CLEANCOR.

Επιπλέον, θα συνεργαστεί με το λιμάνι για να αναπτύξει "επιλογές ανάπτυξης υποδομής που ενσωματώνονται στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό του".

«Η αποστολή μας είναι να επιταχύνουμε την υιοθέτηση λύσεων χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα και αυτό αποτελεί μια συναρπαστική ευκαιρία όχι μόνο να προωθήσουμε το πρώτο τέτοιο έργο στην περιοχή, αλλά και να συμβάλλουμε στην απαλλαγή από τον άνθρακα στο θαλάσσιο τομέα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της CLEANCOR Τζεφ Γουντς.

"Η CLEANCOR θα παρέχει επίσης επιλογές για ανεφοδιασμό ΥΦΑ που είναι συμβατές με την προβλεπόμενη ζήτηση πελατών και συνεργάζονται με το Port NOLA για την απόκτηση ομοσπονδιακών, κρατικών και άλλων αδειών που απαιτούνται για την ανάπτυξη της απαιτούμενης υποδομής και λειτουργιών", τόνισε η εταιρεία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.