ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Cosco Shipping Ports καταγράφει αύξηση 8,8% σε εμπορευματοκιβώτια

14:41 - 27 Αυγ 2021 | Ναυτιλία
Η Cosco Shipping Ports καταγράφει αύξηση 8,8% σε εμπορευματοκιβώτια
Η συνολική απόδοση εμπορευματοκιβωτίων της Cosco Shipping Ports αυξήθηκε κατά 8,8% σε ετήσια βάση στα 62,7 εκατομμύρια teu το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου, η συνολική απόδοση της περιοχής Greater China αυξήθηκε κατά 10,1% από έτος σε έτος στα 48,47 εκατ. Teu αντιπροσωπεύοντας το 77,3% της συνολικής απόδοσης του ομίλου. 

Επιπλέον, η συνολική απόδοση της υπερπόντιας περιοχής ήταν 14,24 εκατ. Teu, αυξημένη κατά 4,7% αντιπροσωπεύοντας το 22,7% της συνολικής απόδοσης του ομίλου.

Καθώς η παγκόσμια οικονομία έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης, οι εισαγωγές και οι εξαγωγές της Κίνας σημείωσαν ισχυρές επιδόσεις για το πρώτο εξάμηνο του 2021 και οι εμπορικές και οικονομικές δραστηριότητες αναμένεται να βελτιωθούν περαιτέρω, οδηγώντας την ευημερία της ναυτιλιακής βιομηχανίας σε ανοδικό κύκλο, σχολίασε η Cosco Shipping Ports.

Η εταιρεία θα συνεχίσει να βελτιστοποιεί το παγκόσμιο τερματικό δίκτυο, θα παρέχει υποστήριξη στον στόλο εμπορευματοκιβωτίων της μητρικής εταιρείας στο παγκόσμιο δίκτυο δρομολογίων, θα προωθήσει την εισαγωγή νέων δρομολογίων και θα προσπαθήσει για περισσότερες διαδρομές που θα καταλήγουν στα τερματικά της εταιρείας ώστε να επιτύχει αύξηση του όγκου των εμπορευματοκιβωτίων.

Επιπλέον, για την ενεργό ανάπτυξη λιμένων με τεχνολογία 5G, θα υποβληθεί σε μεγάλη προετοιμασία δεδομένων για να ικανοποιήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας και θα συνεχίσει να προχωρά και να βελτιώνει την αυτοματοποίηση τερματικών σταθμών.

Να σημειωθεί πως η Cosco Shipping Ports κατέγραψε κέρδη 175,6 εκατ. δολαρίων το πρώτο εξάμηνο, αυξημένα κατά 7,5% σε ετήσια βάση, μεταξύ των οποίων τα κέρδη από τον τομέα των τερματικών ανήλθαν σε 216,86 εκατ. δολάρια, αυξημένα κατά 59,9%.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.