ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η καναδική Fednav κάνει παραγγελίες για 10 πλοία

18:01 - 07 Σεπ 2021 | Ναυτιλία
Η καναδική Fednav κάνει παραγγελίες για 10 πλοία
Η ναυτιλιακή εταιρεία που ειδικεύεται σε πλοία μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου, Fednav από τον Καναδά, παρήγγειλε δέκα νέα πλοία από Ιάπωνες εταίρους.

Αναλυτικότερα, έγινε συμφωνία με την Sumisho Marine Co., Ltd. (Sumitomo Corporation Group) και την Oshima Shipbuilding για την κατασκευή δέκα νέων Ocean-Lakers στο ναυπηγείο Oshima στην Ιαπωνία, με το πρώτο πλοίο να αναμένεται να παραδοθεί στα μέσα του 2023.

Σχεδιασμένα από τις Fednav και Oshima, τα πλοία θα είναι τα πιο αποτελεσματικά πλοία στο στόλο της Fednav, με τις εκπομπές άνθρακα κατά ένα τρίτο χαμηλότερες από τα πλοία που αντικαθιστούν.

Αυτά τα πλοία θα υποστηρίξουν τους στόχους βιωσιμότητας της Fednav, δίνοντάς της ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα για το μέλλον. "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμπεριλάβουμε αυτά τα νέα πλοία στον στόλο μας για να υποστηρίξουμε τη ναυτιλιακή βιομηχανία και να ενισχύσουμε τη δέσμευσή μας  στην περιοχή", δήλωσε ο Paul Pathy, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Fednav. «Αυτά τα νέα πλοία ευθυγραμμίζονται με τη μακροπρόθεσμη στρατηγική μας να επενδύσουμε στο μέλλον μας και να υποστηρίξουμε τη μετάβασή μας προς μία πιο βιώσιμη ναυτιλία».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.