ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Seaspan συνεχίζει τις υπέρογκες παραγγελίες με άλλα δέκα containerships

11:32 - 29 Σεπ 2021 | Ναυτιλία
Η Seaspan συνεχίζει τις υπέρογκες παραγγελίες με άλλα δέκα containerships
Η Seaspan Corporation συνεχίζει να επεκτείνει τον στόλο της, κάνοντας παραγγελία για δέκα νέα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων χωρητικότητας 7.000 teu.

Τα πλοία θα ξεκινήσουν τις παραδόσεις από ένα άγνωστο μέχρι στιγμής ναυπηγείο, το δεύτερο τρίμηνο και θα συνεχίσουν έως το τέταρτο τρίμηνο του 2024.

Η εξ ολοκλήρου θυγατρική της Atlas Corp δήλωσε ότι τα πλοία θα προχωρήσουν σε μακροπρόθεσμες ναυλώσεις με κορυφαία παγκόσμια ναυτιλιακή εταιρεία και αναμένεται να δημιουργήσουν 1,4 δισ. δολάρια ακαθάριστων συμβεβλημένων ταμειακών ροών με τους ελάχιστους όρους των συμβολαίων τους.

Ο Bing Chen, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Seaspan, σχολίασε: «Μετά την παραγγελία μας για δεκαπέντε πλοία διπλού καυσίμου χωρητικότητας 7.000 teu που είχε ανακοινωθεί πριν από κάποιο διάστημα, αυτή η παραγγελία νέας κατασκευής αποτελεί περαιτέρω απόδειξη της μεγάλης ζήτησης των πελατών για αυτό το μέγεθος πλοίου, το οποίο είναι κατάλληλο να αντικαταστήσει τη γήρανση του παγκόσμιου στόλου από πλοία χωρητικότητας 4.000 έως 9.000 teu».

Η ναυτιλιακή εταιρεία διαθέτει προς το παρόν στόλο 131 πλοίων με ακόμα 70 πλοία στο βιβλίο παραγγελιών της, με συνολική χωρητικότητα κοντά σε 1,96 εκατομμύρια teu, σε πλήρως παραδοθείσα βάση. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.