ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η NYK δημιουργεί επιχειρήσεις ανεφοδιασμού LNG στη δυτική Ιαπωνία

14:11 - 01 Οκτ 2021 | Ναυτιλία
Η NYK δημιουργεί επιχειρήσεις ανεφοδιασμού LNG στη δυτική Ιαπωνία
Η ιαπωνική ναυτιλιακή εταιρεία Nippon Yusen Kaisha (NYK) συνεργάστηκε με τις Itochu Enex, Sibu Gas και Kyushu Electric Power για να εξετάσει τη δυνατότητα ίδρυσης μιας νέας επιχείρησης ανεφοδιασμού υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στη δυτική Ιαπωνία.

Μνημόνιο συμφωνίας υπογράφηκε μεταξύ των τεσσάρων εταιρειών, που θα τους επιτρέψει να εργαστούν για την προμήθεια LNG ως θαλάσσιου καυσίμου στις περιοχές Setouchi και Kyushu, δραστηριότητες μάρκετινγκ σε καταναλωτές όπως η Kyushu Electric Power για τους μεταφορείς άνθρακα με καύσιμο LNG που πρόκειται να παραδοθούν σε δημοσιονομικό επίπεδο το 2023 και κατασκευή και ιδιοκτησία πλοίων αποθήκευσης ΥΦΑ.

Η NYK είπε ότι το LNG ως θαλάσσιο καύσιμο αναμένεται να αποτελέσει μια γεφυρωτική λύση για καύσιμα μηδενικών εκπομπών επόμενης γενιάς, όπως υδρογόνο και αμμωνία.

Νωρίτερα φέτος, η εταιρεία επένδυσε περίπου 912 εκατομμύρια δολάρια σε 12 πλοία μεταφοράς αυτοκινήτων που τροφοδοτούνται με LNG για παράδοση από το 2025 έως το 2028. Αυτόν τον μήνα, η NYK ένωσε τις δυνάμεις της με την BP για να συνεργαστεί για μελλοντικά καύσιμα και λύσεις μεταφορών, έτσι ώστε να βοηθήσει βιομηχανικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ναυτιλιακού, να απαλλαγούν από άνθρακα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.